E
Teşekkür ederim.öncelikle hayırlı olsun güzel kuşlar.herkezin görüşü farklı olur kimisi kum der,hamster talaşı der,boş bırak derler kafana göre
Hayır. Kafes evde duruyordu çoktan beri. Neden?Hayırlı olsun. Erkeğin rengi cok hoş. Çifti kafesle birlikte mi aldınız ?
Hayır. Kafes evde duruyordu çoktan beri. Neden?
Ne guzel iste hem yer degisikligine hem de kafes Degisikligine rağmen yuvalıga ilgi duyuyorlar bu iyiye işaret. Benimkiler öcü gibi görüyor herhalde i
Teşekkür ederim.maşallah dişi güzel kuşlar. kızışmışlar üstelik.. sağlıklı yavrular almanız dileğiyle...
Sağolun. 85 lira verdim.Masallah cok guzel ikiside. Bol bol yavrulari olur insallah. Ayiptir sormasi ne kadara aldiniz bu kuslari ?
Erkeğe gıcığım şu sıralar Selen Hanım öpmem.ben erkek kuşa aşık oldum nasıl masum bakmış öyle hayırlı olsun lütfen erkek kuşu öper misiniz
Erkeğe gıcığım şu sıralar Selen Hanım öpmem.
o zaman sana şöyle söyliyeyim ben 1,5 sene bekledim eski dişiyle erkeği dövüyordu kıskançtı ama ağzınada kusuyordu eş tutmuş gibiydi ama tutmadılar sonra bu yeni dişiyi aldım herşey daha güzel oldu o yüzden biraz sabır gerekiyor evet bu sabır işi çok zor biliyorum bende artık yeter gebertirim sizi diye deliriyordum ama oldu azcık sabır inşallah sende mutluluktan havalara uçacaksın ben eminim buna