Süleyman Kara
Paylaşımcı Üye
Uçmayı bu kadar etkiler mi hastalık?Geçmiş olsun hasta gibi
Etkiler tabi vücut enerjisiz kalıyor.Uçmayı bu kadar etkiler mi hastalık?
Hangi iksir mama mı?Isı,Nem,Hava basıncı, ortam değişiklikleri + uzun süre yolculuk kış şartlarında. gayet doğal hasta olması her hangi bir belirti yoksa vicut direncini artır benim sağlık iksirini uygula mutlak. Yeme içmesine dikkat et hastalıktan dolayı halsiz düşüp aç kalmasın
http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/dogal-koruyucu.51963/Hangi iksir mama mı?
Şu an karışık yem aspur dal darı vitaminli su var kafeste.
eski resimlere göre daha canlı bakıyor , iksir dedi isek sihirli parmak değil kardeşim zamanla etki gösterir inş. Öyle vahim bir durumu yok resimde görüldü kadarılaEkli dosyayı görüntüle 4941 3-4 gün oldu iksiri de veriyorum gün aşırı. Kuşumuz hala uçamıyor. İştahı yerinde ishal değil ama bir kanadı aşağıda biraz ayrık duruyor.
İksir dedim iki günde uçurur dedim olmadı. Yok canlandı biraz şükür. Kanat biraz ayrık sarkık. Kalıcı birşey değildir muhtemelen.eski resimlere göre daha canlı bakıyor , iksir dedi isek sihirli parmak değil kardeşim zamanla etki gösterir inş. Öyle vahim bir durumu yok resimde görüldü kadarıla
kırık çıkık incilme olmadı sürece kalıcı değildir, halsizliği atlattığında geçer. düzenli uygularsan bu kürü etkisini görürsün mutlak uzun vadedeEkli dosyayı görüntüle 4955
İksir dedim iki günde uçurur dedim olmadı. Yok canlandı biraz şükür. Kanat biraz ayrık sarkık. Kalıcı birşey değildir muhtemelen.