Ü
Üye silindi 29645
Guest
Albino hanım yine dizmiş yumurtaları. Alırım bir maşallah
1 ay sonra inşallah yavrular burdan sahiplendirilicek.
maşallah anne babayıda görseydik merak ettim
MaşallahAlbino hanım yine dizmiş yumurtaları. Alırım bir maşallahEkli dosyayı görüntüle 31644 1 ay sonra inşallah yavrular burdan sahiplendirilicek.
Pro line kedi kumu kullanıyorum. Flora çam talaşı kullanıyordum. Bir süre bit yaptı. Şimdi sıfır sıkıntı. Hem dışkılar dağılmıyor hem de kokuyu emiyor. Tavsiye ederim herkeseMaşallah sağlıkla büyüsünler inşallah. Yuvadaki taban malzemesi nedir acaba?
Talaştan bende bit korkusuyla uzak duruyordum. Quik kuş kumu kullanıyordum oda çok ince. Kedi kumu kimyasaldan dolayı pek emin olamadım sizdeki baya hoşuma gitti bende deneyeceğim. Teşekkürler...Pro line kedi kumu kullanıyorum. Flora çam talaşı kullanıyordum. Bir süre bit yaptı. Şimdi sıfır sıkıntı. Hem dışkılar dağılmıyor hem de kokuyu emiyor. Tavsiye ederim herkese
Bende kedi kumu ve mısır granulu karışık kullanıyorumTalaştan bende bit korkusuyla uzak duruyordum. Quik kuş kumu kullanıyordum oda çok ince. Kedi kumu kimyasaldan dolayı pek emin olamadım sizdeki baya hoşuma gitti bende deneyeceğim. Teşekkürler...
Pro line hangisi ni kullaniyorsunuz görsel koyabilir misinizPro line kedi kumu kullanıyorum. Flora çam talaşı kullanıyordum. Bir süre bit yaptı. Şimdi sıfır sıkıntı. Hem dışkılar dağılmıyor hem de kokuyu emiyor. Tavsiye ederim herkese
Pro line hangisi ni kullaniyorsunuz görsel koyabilir misiniz
Taş tabletten çivi yazısı ile gönderildi [emoji23][emoji1787]