Yetişkin dişi kuş eğitilir mi?

YusufTalha20

Yeni Üye
Tanıdığım birinin muhabbet kuşları vardı çok küçük kafeste besliyordu. Hatta beslemek denmez. Bazen yem vermiyordu. Kuşlar hiç umurunda değildi. Ben ondan 1 kuşu istedim ve o da verdi. Aldığım yetişkin bir dişi muhabbet kuşu. Pek iyi uçamıyor kanatları tutulmuş gibi. Sizce onu alıştırabilir miyim? Dişi ve yetişkin kuş alışmaz diye duymuştum.

İmkan dahilinde ama yavruya oranla daha zor

Yeterince sabırlıysanız eğitilir

Eğer o güzelliklere kasten zulmediyorsa Allah da onun bin türlü belasını versin. Umarım böyle tipler çektirdiği şekilde bir hayat yaşarlar.

Gerçekten inanılmaz. O zaman niye besliyor ya? Ayrıca sabır, ilgi ve sevgiyle eğitilir 🙂

Gerçekten inanılmaz. O zaman niye besliyor ya? Ayrıca sabır, ilgi ve sevgiyle eğitilir 🙂

"Bir kadın ölünceye kadar hapsettiği bir kedi yüzünden azâp edildi ve bu sebeple cehenneme girdi. Hayvanı hapsettiğinde ona bir şey yedirmemiş, içirmemiş, yerdeki haşereleri yemesine bile izin ve imkân vermemişti"
Hadis

Egitilir yavrular genelde 1-2 haftada alışıyor insana yetişkinin alışması 1-2 ay sürer önce kafes içinde güvenini kazanın sonra dışarıda devam edin YouTube da tonla içerik var onları uygulayabilirsiniz

Tanıdığım birinin muhabbet kuşları vardı çok küçük kafeste besliyordu. Hatta beslemek denmez. Bazen yem vermiyordu. Kuşlar hiç umurunda değildi. Ben ondan 1 kuşu istedim ve o da verdi. Aldığım yetişkin bir dişi muhabbet kuşu. Pek iyi uçamıyor kanatları tutulmuş gibi. Sizce onu alıştırabilir miyim? Dişi ve yetişkin kuş alışmaz diye duymuştum.
Kaç kuşu var?

Diğer kuşu da alsaydınız keşke

Kuşun görüntüsünü atar mısınız? Ayrıca beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane güncel dışkının fotoğrafını paylaşın. Hassas teraziniz varsa kuşu tartın, kaç gr olduğunu buraya yazın. İştah ve enerji durumu nedir? Öğürme,kusma,kötü koku, kuyruk sekmesi,hapşırma,zor nefes alma var mı? Kanatlarında dökülme var mı? Video için streamable isimli siteyi,foto için hızlıresim com sitesini kullanabilirsiniz. Kuşu görelim. Ayrıca kuş dişiymiş, yumurta var mı kontrol edin,kanat ve kuyruğu yere doğru inik mi, dışkıları büyük mü? Poposunu kontrol edin nazikçe,şişlik var mı? Bu arada vitamin ve probiyotik temin edin,Röhnfried ürünlerini alabilirsiniz entrobac,gervit ve bt Amin forte.
Probiyotikten 15 gr,diğerlerinden 20-25 ml almanız yeterli.(Orijinal ürün satan yerden alın)

Benim de kuşumun biri yetişkin tahmini 1 2 yaşlarında Maalesefki ele gelmiyor isterse omuza ve kolumuza geliyor ama yaklaştığım da dokunmami istemeigi için ısırıyor.45 50 günlukken aldığım diğer kuşum evin küçük çocuğu gibi oyuncu ,yaramaz tam bir firlmaa ele alısık ama kendini sevdirmeyi sevmiyor arkadaş arada izin verirse gagasını okşuyorum.Yetişkin olanda emekli göbeğiyle dükkan önünde oturmuş tavla atan amcalara benziyor 🤭😂bakalım uğraşıyoruz ele alışsın diye 3.ayimiz tek ilerlememiz parmaklarimin arasından yem alıp yemesi.

"Bir kadın ölünceye kadar hapsettiği bir kedi yüzünden azâp edildi ve bu sebeple cehenneme girdi. Hayvanı hapsettiğinde ona bir şey yedirmemiş, içirmemiş, yerdeki haşereleri yemesine bile izin ve imkân vermemişti"
Hadis
Her kim Allah'ın sessiz kullarına bunu yapıyorsa Allah cennet yüzü göstermesin.

Benim de kuşumun biri yetişkin tahmini 1 2 yaşlarında Maalesefki ele gelmiyor isterse omuza ve kolumuza geliyor ama yaklaştığım da dokunmami istemeigi için ısırıyor.45 50 günlukken aldığım diğer kuşum evin küçük çocuğu gibi oyuncu ,yaramaz tam bir firlmaa ele alısık ama kendini sevdirmeyi sevmiyor arkadaş arada izin verirse gagasını okşuyorum. Ancak bu yaklaşım burada işe yaramaz - strateji ve biraz da şansa ihtiyacınız var. Yetişkin olanda emekli göbeğiyle dükkan önünde oturmuş tavla atan amcalara benziyor 🤭😂bakalım uğraşıyoruz ele alışsın diye 3.ayimiz tek ilerlememiz parmaklarimin arasından yem alıp yemesi.
Kuşlarınızın farklı huyları var gibi görünüyor ama bu onları çok sevimli yapıyor! Sanırım yakında sevginize alışacaklar.

Kuşlarınızın farklı huyları var gibi görünüyor ama bu onları çok sevimli yapıyor! Sanırım yakında sevginize alışacaklar.
Evet ikisininde huyları farklı Biriyle iyi anlaşiyoruz oyunlar oynuyoruz ama diğer kuşum pek bize katılmıyor zaten benimle oyunlar oynayan kusumda pek oynamasına izin vermiyor biraz kıskançlık söz konusu.Diger kuşuma biraz sevgimi göstermekte yetersiz kalıyorum

Geri