Cekler en sicak kanli konusmaya yakin irk diye cek istiyoruz. Yukaridaki telefon numarasi sizin mi? Istanbulun neresindesiniz?Her konunun altına yazmışsınız yavru çek arıyorsanız irtibata geçin yardimci olurum. .
Sizin kuş öldü mü?bende yemin ettim acısam bile almayacağım petshopdan inşallah kuşlarıma birşey olmaz.Cok ama cok uzgunum. Esim ve ben icin keyifli bir hobi iki evladim icinse sorumluluk, hayvan sevgisi, neşe olsun diye ciktigimiz bu ugras cok hazin sekilde sonuclandi. Tek istedigim neseyle oten, elimize ve bize alisabilecek belki konusabilecek bir yavru. Ve yemin ettik petshoptan almayacagiz. Temiz saglikli guzel uretim yapan sürü hayatini hic gormemis bir yavruyu alacagiz.
Öldü malesef. Hemde tam iyilesiyor sabaha hic biseyi kalmayacak dedigim anda... yedi icti gezdi ama sabah uyandigimizdaSizin kuş öldü mü?bende yemin ettim acısam bile almayacağım petshopdan inşallah kuşlarıma birşey olmaz.
Öldü malesef. Hemde tam iyilesiyor sabaha hic biseyi kalmayacak dedigim anda... yedi icti gezdi ama sabah uyandigimizda![]()
Başınız sağolsunÖldü malesef. Hemde tam iyilesiyor sabaha hic biseyi kalmayacak dedigim anda... yedi icti gezdi ama sabah uyandigimizda![]()
Sagolasin.yani ustuste talihsizlik nasil bulur insani anlamiyorum. Ya petshoptan alirken daha hasta geliyorlar orda arkadas ortami ozel vitamin bisey veriyolar ki orda hareketli canli kuş eve gelince hizla çöküşe geciyor yada dedigin gibi nazar... baska aciklamasi yok yaniBaşınız sağolsun![]()
Benim tahminim şu şekilde hayvan petshopa geliyor zaten 1 haftadan fazla kalanlar ölüyor yada hastalıklı oluyor kimse almıyor bir köşede ölümü bekleyenler her kafeste 1-2 tane var.bizim canlı gördüklerimiz genelde daha yeni gelenler ama sonuçta aynı kafeste bir hastalık bulaşıyor.biz kuşu alınca zamanla ortaya çıkıyor.petshoptan hayvan almak zaten kumar oynamak gibi birşey.Sagolasin.yani ustuste talihsizlik nasil bulur insani anlamiyorum. Ya petshoptan alirken daha hasta geliyorlar orda arkadas ortami ozel vitamin bisey veriyolar ki orda hareketli canli kuş eve gelince hizla çöküşe geciyor yada dedigin gibi nazar... baska aciklamasi yok yani
Cok tesekkur ederim. Simdilik ayarladim. Ama masallah sizin muhabbetler de cok guzel oluyor begeniyoruz.Geçen sene açtığım konuya yazmışlar.
Her daim yavru bulunur. Telefon açın, whatsapp yazın..
Aynen boyle hem parana hem umutlarina yazik iste.dun kafesi dip kose dezenfekte ettim.yemlikleri suluklari sirkeye yatirdim. Ne var ne yoksa gitsin kafesimizden yaaBenim tahminim şu şekilde hayvan petshopa geliyor zaten 1 haftadan fazla kalanlar ölüyor yada hastalıklı oluyor kimse almıyor bir köşede ölümü bekleyenler her kafeste 1-2 tane var.bizim canlı gördüklerimiz genelde daha yeni gelenler ama sonuçta aynı kafeste bir hastalık bulaşıyor.biz kuşu alınca zamanla ortaya çıkıyor.petshoptan hayvan almak zaten kumar oynamak gibi birşey.