Berkay ERDİNC
Emektar Üye
teşekkür ederim.var var parçalı parçalı olmadan olmaz yuvadalar henüz 1 2 güne onlarda atlarMaşallah, bu sefer parçalı yavru yok galiba.
Bereketli üretimler olsun.
30-32 GÜNLÜK KUZUCUKLAR MAŞALLAH
Size karşıyakada nerede ulaşabilirim.fiyatları nedir kuşların mesaj olarak iletebilir misiniz
şuan satılık kusum yok malesef ayhan bey.2 3 hafta önce satılık olan tüm yavru ve damızlıkları elimden çıkardım ama istediğinizde gelebilirsiniz cumhuriyet mahallesindeyim30-32 GÜNLÜK KUZUCUKLAR MAŞALLAH
Size karşıyakada nerede ulaşabilirim.fiyatları nedir kuşların mesaj olarak iletebilir misiniz
şuan satılık kusum yok malesef ayhan bey.2 3 hafta önce satılık olan tüm yavru ve damızlıkları elimden çıkardım ama istediğinizde gelebilirsiniz cumhuriyet mahallesindeyim
özel olarak ilettiğim mesajdaki gibi bir durum söz konusu olabilir mi
malesef bu yavruları kendime ayırmayı planlıyrmözel olarak ilettiğim mesajdaki gibi bir durum söz konusu olabilir mi
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:56 -->-> Daha önceki mesaj 14:14 --
arkadaşlar kuşlar satılık değil görseldir.aramadan önce konuyu dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.yoğun ilgiden dolayı arıyan herkese teşekkür ediyorum.
teşekkür ederim.Saglikli bol uretimler.kuslar cok guzelmis tuyu kadar omru olsun masallah
teşekkürlerMaşallah çok güzeller.
fatih bey elimde herzaman yavru bulunmuyor suan yumurtadan çıkmamış yavrularımız ve ondan sonraki ağız yavrularımız bile sahiplendırildi.size kuş sahiplendırırım sözunu veremem ama dilediğinizde istedıgınızde buyrun gelin herdaim izmirde sevinilerek istenılerek karşılacağınız hobimiz üzerine sohbet edebileceğiniz bi kapınız var.yorumunuz için çok teşekkür ederim sağolunOy maşşşallah. Telefonunuzu kaydetim. İş için İzmir'e yolum düştüğünde kuşlarınızı görmeye nasipse almaya gelmek istiyorum.
fatih bey elimde herzaman yavru bulunmuyor suan yumurtadan çıkmamış yavrularımız ve ondan sonraki ağız yavrularımız bile sahiplendırildi.size kuş sahiplendırırım sözunu veremem ama dilediğinizde istedıgınızde buyrun gelin herdaim izmirde sevinilerek istenılerek karşılacağınız hobimiz üzerine sohbet edebileceğiniz bi kapınız var.yorumunuz için çok teşekkür ederim sağolun