M
Yine yem almaya gittiniz sanırım Kuşunuzda yemlerinizde hayırlı olsun paşa haremi koruması lazım bu kızışmış erkekden
hehe bu kez sadece bakmaya gitmiştik ama ben dayanamadım çünkü maşallahı var çok şişman ben şişman kuş gördümmü dayanamıyorum çok tatlı bir ingiliz yavru daha henüz kızışmamış sanırım
Yanılıyorsunuz kuş yavru değil erişkin bir erkek cere renginden belli
Güzel bir kuş hayırlı olsun bileziği var kuşun ordan öğrenebilirsiniz sanırım yaşını
Yanlız rengine bayıldım tosun gibi maşallah
jombo kuş pek sevmem buyunce gözleri görünmüyor. hayırlı olsun adı süleyman mi hürremi de fotosunu çekerseniz
bende şişman kuşa bayılıyorum ben bileziğine baktım ama birşey yazmıyor sadece -3 yazıyor ve NSW yani buraya ait olduğu. başka birşey yok
Benim kuşlarımın birtanesinde bilezik var bende anlamlarını çok iyi bilmiyorum ama 13 yazıyor yıl olarak 13 rakamı 2013'ü ifade ediyor diye biliyorum. Sizin kuşunuzun bileziğindeki 3 rakamıda sanırım 2013 anlamına geliyordur.
Benim kuşlarımın birtanesinde bilezik var bende anlamlarını çok iyi bilmiyorum ama 13 yazıyor yıl olarak 13 rakamı 2013'ü ifade ediyor diye biliyorum. Sizin kuşunuzun bileziğindeki 3 rakamıda sanırım 2013 anlamına geliyordur.
daha yeni o zaman. 1 yıllık yok yani. arkadaşların bazışı yetişkin dedi ama pet shop henüz yetişkin değil tam dediler.
Kendi fikrimi söyleyebilirim 8-9 aylık kızışmış çok sağlıklı bir erkek evladınız olmuş tabi daha deneyimli arkadaşlar ne der bilemiyorum
geldiği gibi kafese koydum elimi yavaşça başına koydum ve izin verdi sevdim dokundum bayağı hiç kıpırdamadı asilik yapmadı çok uysal ve çok tatlı nazarım değecek diye kendimden korkuyorum resimde pek belli değil ama gerçekte çok tatlı ve kafesteki diğer kuşların 3 katı