Berrin YASMİN
Emektar Üye
çok tatlı maşallah jumbo mu bu kuş ? Ve erkek kuşunuz hasta olmuştu nasıl oldu düzeldi mi
Eğer çifthane , salma tarzında bi kafesiniz varsa hepsi beraber dursun hangisiyle anlaşırsa diğerini ayrırsınız diyecektim , kafes dar sanırım dişilerden hangisini beğeniyorsanız önce onu koyun erkeğin yanına eğer kavga hır gür var ise diğeri ile değiştirirsiniz
Benim Şımarık'ımın birebir aynısı. Ben ırklardan anlamıyorum ama ingiliz kırığı denmişti kuşuma ağırlıklı olarak.
bakalım yorumlar nasıl olucak o zaman tam olarak ırkından emin olurum aldığım yerde ingiliz kırığı vardı ama ben hiç ingiliz kırığına benzetmedim petshopcu daha büyücek falan dedi ben aldığım anımsatıyor ama çözemedim ırkını.oyuncu bi kuş takla falan atmaya çalışıyor.
çok şükür iyi olmasına sevindim bişey olsaydı bende çok üzülürdüm maşallah diyelim allah korusun hepsini
Abla hepsi bir arada dursun bir sakıncası yok eşini seçmesi daha rahat olur.. Fakat sık sık gözlemle.. Aniden büyük kavgalar olabilir.. Ve sonucunda üzücü durum kaçınılmaz olabilir..
devamlı kontrol ediyorum mavi olan bazen erkeğe gaga falan atıyor mavinin ırkı ve yaşı ne olabilir benimde kafam karıştı mavi olan iri baya.
Abla yaşı hakkında tam net birşey söyleyemeyeceğim fakat ırkı büyük ihtimalle İngiliz kırığı..
Çoğunluk ingiliz kırığı denildi bakalım diger yorumlar ne olacak.İngiliz kırmasına benziyor