Cihan UYĞUR
Onursal Üye
Merhaba arkadaşlar yeni stüdyo kafesimizden bir kare aldım, Ve sizlerle paylaşmak istedim, Maşallah demeyi unutmayalım
Maşallah kafes de güzel kuş da.
Maşallah hayırlı ugurlu olsun Güle güle kullan
Merhaba arkadaşlar yeni stüdyo kafesimizden bir kare aldım, Ve sizlerle paylaşmak istedim, Maşallah demeyi unutmayalım
hayırlı olsun. sağlıklı pozlamalar
Hayirli olsun bol kazanclar getirsin.... aydinlatmayla ilgi bilgi alabilir miyim trafo felan nasil oluyo felan
Yeni stüdyo hayırlı olsun.Nice kuşların resimlerini çekmek nasip olur İnşallah.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Ölçüleri ne kadar büyük olursa o kadar iyi oluyor yeni alacak veya yapacaklarının bilgisi olsun.
Hayırlı olsun bende bir abimizin isteği üzerine yapacağım. yarın başlarım inşallah.
arka fon nasıl rengi nasıl olmalı sizce bu mavi güzel durmuş kırmızı nasıl olur acaba. sizin önerinizi alabilirmiyiz.
Hayırlı olsun, kuşa da maşallah.
Gayet güzel bir görüntü olmuş.
Maşallah, kuş çok güzel ancak ben stüdyoyu beğenmedim. Bunun aydınlatmasını yapan vatandaş hayatında eline fotoğraf makinesi almamış.
Işığı öne yakın bir yere koyacaktı ki kuşun ön yüzü aydınlık çıksın..
Maşallah güzel ama aydınlatma çok çok kötü küçük stüdyoda mükemmel olan kuşu göremiyorsunuz mesela fazla karanlık aydınlatmanın iyileştirilmesi gerek bence
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=12662]Cihan UYĞUR[/MENTION] Cihan'ım maşallah. Çok iyi olmuş. Nerelerdesin sen?
Herkese ıyı dıleklerı ıcın tşk ederım,pozlama kafesi sipariş üzerine getirdim aydınlatma için led sistem görünmese iyiydi neyse dedik arka fon değişiyor,kırmızı,yeşil ve gri fon var yeni yavrulardan çeker atarım kısmet olursacihan üstad
kuş için birşey söylemem yanlış olur ama,
işim gereği aydınlatma çok yanlış olmuş
stüdyo ölçülerini yazarsan yardımcı olabilirim.
hatta gelip yapabilirimde
saygılar
[MENTION=12662]Cihan UYĞUR[/MENTION] Cihan'ım maşallah. Çok iyi olmuş. Nerelerdesin sen?
Hayırlı olsun bende bir abimizin isteği üzerine yapacağım. yarın başlarım inşallah.
arka fon nasıl rengi nasıl olmalı sizce bu mavi güzel durmuş kırmızı nasıl olur acaba. sizin önerinizi alabilirmiyiz.
cihan üstad
kuş için birşey söylemem yanlış olur ama,
işim gereği aydınlatma çok yanlış olmuş
stüdyo ölçülerini yazarsan yardımcı olabilirim.
hatta gelip yapabilirimde
saygılar