Yeni olmasına rağmen..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur ATAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O

Onur ATAR

Guest
http://t1310.hizliresim.com/1g/l/tpbtz.jpg
http://p1310.hizliresim.com/1g/l/tpbu8.jpg

Bu yaramazı (sanırım dişi) daha dün aldım ve fotoğraflar da ilk günden. Kendini sevdirmeye başladı sonra elime çıkarttım, 3-4 deneme sonunda kafesten çıkarttım. Ancak bir süre sonra uçtu ve konamadı bir hayli uğraştırdı beni. Bu hep böyle mi sürecek, kuşu daha çıkarmasam mı, bana daha da alışacak mı, ilk günden alışması avantaj mıdır? Teşekkürler
NOT: İlk kuşum, dişi olması sıkıntı mıdır alışma, ısırma vs açısından ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet kuşunuz dişi ilk günler biraz erken bence öncelikle etrafa çevreye alışması için 1 hafta zaman tanıyın ve kafesinde ayna bulunmasın

Evet kuşunuz dişi ilk günler biraz erken bence öncelikle etrafa çevreye alışması için 1 hafta zaman tanıyın ve kafesinde ayna bulunmasın

Teşekkür ederim, kafesinde ayna vs oyuncak yok ilk başta yalnızca tüneklerle başladım. O zaman 4-5 gün daha dışarıya çıkarmayacağım kafesten sevmeye devam edeceğim, inşallah bana daha da alışır:)
Ayrıca dişi olması sıkıntı olur mu alışma ısırma vs bakımından?

üzmek istemem ama ilk başta kuş geldiğinde etrafını bilmediği için öyle geliyor 2-3 gün sonra eline filan gelmez alıştırman lazım sonradan :D benimkide öyle olmuştu :)

İlk günden güzel bir baslangıc yapmıssınız ama biraz(1 hafta) izin verin ona yeni ortama ve kafese alıssın sonra elinizden yem verin oynayın güvenini kazanın size alıstıktan sonra zilli salıncak takın canı sıkılmasın. güzelce ilgilenirseniz size daha cok alısır sever.

üzmek istemem ama ilk başta kuş geldiğinde etrafını bilmediği için öyle geliyor 2-3 gün sonra eline filan gelmez alıştırman lazım sonradan :D benimkide öyle olmuştu :)

Hahahah umarım öyle olmaz :D kafesin içinde de sevdiriyor elime geliyor onunla sürekli ilgileniyorum güzel sözler söylüyorum ama bakalım daha yolun başı :)

İlk günden güzel bir baslangıc yapmıssınız ama biraz(1 hafta) izin verin ona yeni ortama ve kafese alıssın sonra elinizden yem verin oynayın güvenini kazanın size alıstıktan sonra zilli salıncak takın canı sıkılmasın. güzelce ilgilenirseniz size daha cok alısır sever.

Elden yem vermeye bugün yani ikinci günden başlayacağım bakalım umarım yer, 5-6 gün de kafesten çıkartmayı düşünmüyorum bana iyice alışmasını istiyorum öncelikle, teşekkür ederim yorumunuz için :)

Hahahah umarım öyle olmaz :D kafesin içinde de sevdiriyor elime geliyor onunla sürekli ilgileniyorum güzel sözler söylüyorum ama bakalım daha yolun başı :)

inşallah benimki gibi olmaz ben şimdi tekrar kendime alıştırmaya çalışıyorum :)

Geri