Bazen hirilti geliyor nefes alirkende kuyrugu sallaniyorYeni ve yavru ise yapar ancak nefes alıp verirken kuyruk sallanıyorsa kuşa yaklaşıp dinleyin hırıltısı var mı diye üst solunum yolu rahatsızlığı astım gibi rahatsızlıkların göstergesi olabilir
Bir kac saat once ishal olduBüyük ihtimalle yarın geçer ishali varsa da 2-3 güne geçecektir geçmezse veterinere götürürsünüz.Ben kuşumu alalı 5 gün oldu benimki de ilk gün öyleydi.
Yeni kuşlarda olur normal birkaç güne geçecektir ciddi bir hal alırsa veterinere gösterirsiniz.Bir kac saat once ishal oldu
Cok tesekkurlerYeni kuşlarda olur normal birkaç güne geçecektir ciddi bir hal alırsa veterinere gösterirsiniz.
Klimalı odada tutmayın kuşunuzu ve rüzgar arasında kalmamasına dikkat edin yavru olduğu için çabuk etkilenir benim bir kuşum da aynı sorun var abtibiyotik tedavisine başladım ama benim kuşum 1.5 yaşında bir yetişkinBazen hirilti geliyor nefes alirkende kuyrugu sallaniyor
Kusum 1 aylik erkek ve daha bugun aldim bu hastalikmidir yeni olduğu icinmidie pek anlamadimKlimalı odada tutmayın kuşunuzu ve rüzgar arasında kalmamasına dikkat edin yavru olduğu için çabuk etkilenir benim bir kuşum da aynı sorun var abtibiyotik tedavisine başladım ama benim kuşum 1.5 yaşında bir yetişkin
Solunum yolu rahatsızlığı kısa sürede ölümcül hale dönüşecek bir rahatsızlık değil bir kaç gün gözlemleyin devam ederse tedavi uygulamanız gerekebilirKusum 1 aylik erkek ve daha bugun aldim bu hastalikmidir yeni olduğu icinmidie pek anlamadim
Tamam cok tesekkurlerSolunum yolu rahatsızlığı kısa sürede ölümcül hale dönüşecek bir rahatsızlık değil bir kaç gün gözlemleyin devam ederse tedavi uygulamanız gerekebilir