Hank Moody
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Eski bir sultan papağanı bakıcısıyım.Dün muhabbet kuşu aldım ve küçük bir kutu içerisinde eve getirdim. Kafesin içerisine koyduğum andan itibaren hep aynı noktada kalıyor idi. Yeni olduğu için de çok fazla ses etmedim dursun dedim. Forum içerisinde 1 2 saat ilk geldiği gün dışarı çıkarılmalı diye yazınca salonda saldım biraz uçtu biraz yoruldu. Kendi başına durdu bizimle salonda. Daha sonra ev içinde diğer odalara doğru giderken yoruldu bende tuttum yavaşça kafesine koydum ve odasına götürdüm. Dün geldiğimizden beri ne yem ne su ne de dal darısına dokundu. Dışkısı da hafif sıvı şeklinde. Bu sabah kalktığım sırada popo tüylerine yapışmış ve aşağı doğru sarkmış kakasını gördüm. Sallaya sallaya düşürdü. Şuan ara ara bakıyorum yine aynı yerinde duruyor, yem yemiyor su içmiyor, kuyruğu sanki hafiften titriyor gibi ve ara ara uyukluyor şuan. Gün içerisinde uyuması normal mi? Yeni ortamda olduğu için yem konusu durgunluğu vs stres kaynaklı yer değişikliği dolayısıyla diye düşünüyorum ama şuan elimden bir şey gelmemesi canımı sıkıyor. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa yardımlarınızı rica ediyorum.