Yeni muhabbet kusu alacagim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan batuhankerim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

batuhankerim

Guest
Merhaba arkadaslar buralarda yeniyim konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum yanlis yerdryse cok ozur dilerim ben yarin kus alacagim yavru 2 aylik filan alirken ek olarak ne alayim ve vitamin olarak ne alayim yem olarak sopa yem alayimmi murekkep baligi kemigi almam gerekiyomu esiyle birliktemi alayim yoksa yanlizmi ve aldiktan sonra ne yapmaliyim bunlari cevaplayin lutfen simdiden tesekkur ederim sayilar

kusu kendine alıstırmak istiyorsan ve ilgileneceksen yavru erkek al dişi de olur fakat biraz daha zorlanırsın.ek olarak çok fazla bişey almana gerek yok kapalı yem almaya ozen goster kraker kesinlikle verme petshop onerse ısrar etse bedava veriyorum dese bile.ishal ilacı mutlaka elinde bulunsun.herhangi ishal anında hemen mudahele edebil.tahta tünek alsan kus için çok daha faydalı ve kusu secerken yanında kustan anlayan birisi mutlaka olsun.kusun gözlerine tepesine ceresine ilk dikkat edeceğin yerler daha sonra kanatlarına bak bazıları kesiyor kesik olmasın hayvanın kuyrugu eğri değil duz olsun dikkat edeceğin seyler bunlar.murekkep balığı muhabbetinden yada gaga tasından alabilirsin orası sana kalmıs yavrular hemen kullanmıyor zaten bunu.

Çok Teşekkür Ederim Kum Varmış Bu Kumu Hemen Alıp Yapayımmı Yoksa Biraz Arayla Geçsinmi ?

vitamin vermekten ziyade.yumurta maması ,cimlendirilmis bugday,meyve falan vermek daha dogru.ben karsiyim minnacık kusa ilac yüklemeye.kusu alip hasta edip vitaminle yada astm ilaclariyla kus bakilmaz.aliyosam ilgelenecegm.ilac yuklemek yanlıs kusa.

ya sen ilac vitamin elinde bulundur.kusuna mama hazırla internette fazlaca var bunlar.forumda da.arastır biraz kum sindirim için onemli alman lazım ben yemine karıstırıyorum.bazen de kaptan kendisi alıyor.zaten kus ihtiyacı olan seyi kendisi bulur.astım ilacı vs hastalık yoksa çok onemli değil.ama baktın gordun ki hasta oldu elinde bulunsun SKT dikkat et.kullanım kılavuzlarını oku dikkatlice

Kumu ayri koyman daha iyi yemlerin dibine cökuyo ve kuslar yararlanamiyo.atılip gidiyo.ayri koydugunda daha cok gidiyo kum.maddi acidanda daha ekonomik oluyo.kusun ihtiyaci oldumu tadina bakiyo zaten.bu benim fikrim gerisı size kalmis.

Geri