Furkan AYKAÇ
Yeni Üye
Bugün tanıdığım bir üreticiden muhabbet kuşu almaya gittim bir tane 1 aylık kuş beğendim almak için karar verdim adam bir kuş daha çıkardı bunuda ben hediye ediyim dedi ama kuşun gagası kırık kafasında ciddi bir yara var. Buna ne oldu böyle dedim diğer büyük muhabbetler salmada baya sağlam dövmüşler. Burda durursa ölecek dedi, sen iyi bakarsın diyince acıdım belki kurtarabilirim diye düşünerek kardeşiyle beraber aldım.
Ne yapabilirim diye düşünmekteyim eğer yere inerse kendi kendine geri çıkamıyor yem ve suda yemiyor. Bu konuda tecrübeli olan herhangi biri varmıdır ?
Yemleri soymadan bütün bütün yutuyor, dışkılarıda yemli. Kabuksuz yemleri sindirebilir mi yoksa öğütülmüş yemlerden mi almam lazım ?
2 Gündür beslenme sondası ile bebek maması veriyorum ama 2 cc yi geçirmeme rağmen kursağına bastıktan hemen sonra kusuyor.
Ne yapabilirim diye düşünmekteyim eğer yere inerse kendi kendine geri çıkamıyor yem ve suda yemiyor. Bu konuda tecrübeli olan herhangi biri varmıdır ?
Yemleri soymadan bütün bütün yutuyor, dışkılarıda yemli. Kabuksuz yemleri sindirebilir mi yoksa öğütülmüş yemlerden mi almam lazım ?
2 Gündür beslenme sondası ile bebek maması veriyorum ama 2 cc yi geçirmeme rağmen kursağına bastıktan hemen sonra kusuyor.
Son düzenleme: