Rahatca yuruyup ucuyor ama yerindeyken tirnagi olmayan ayagini pek basamiyor cikarmi tirnagiYürümesinde ucarken konmasında sıkıntı yoksa önemli degil
Yani tirnagi kokten yok pek basamiyor gibi sorun cikarmisorun olmaz benim kaçan paşamında kırılmıştı yenisi çıkmıştı hareketsizliğini tırnağına verme yeni ortama geldiğinden öyledir zamanla çıkar ve gine hareketlenir.
Diger ayagiyla normal basiyor ama tirnagi olmayan ayaginda biraz one dogru ve cok basmiyor gibi yatırnak yenıden cıkabılır tunege tutunmada bır sorun yok ıse sıkıntı olmayacaktır
benim paşamın kökten kopmuştu hatta pek oynamaz tek ayak üstünde beklerdi 10 15 gün sonra çıktı gine oynadı ve bir daha kırıldı gine çıktı sorun olmaz korkmaYani tirnagi kokten yok pek basamiyor gibi sorun cikarmi
Daha 1 aylik kadar endiselendim pazar gunu veterinere yada petshopa tekrar goturmeyi dusunuyodumbenim paşamın kökten kopmuştu hatta pek oynamaz tek ayak üstünde beklerdi 10 15 gün sonra çıktı gine oynadı ve bir daha kırıldı gine çıktı sorun olmaz korkma
tabıkı boyle bır secenek var ıse kesın gıtmelısınızDaha 1 aylik kadar endiselendim pazar gunu veterinere yada petshopa tekrar goturmeyi dusunuyodum
Aldigimda boyleydi cani acidigini bilmiyorum yaYerinden çıkan tirnagin tekrar çıkacağını ilk defa duydum geçmiş olsun muhtemelen bir yere sıkıştı tırnak koptu ve bu durumdan dolayı canı acıyor
canı yaniyormudur aldigimda boyleydiTirnagin yokluğuna alışmaya çalışıyordur