Fotoğraflara bakarak söyleyecek olursak sağlıklı görünüyorlar. Mavi olan kuş erkek, sarı olan kuş dişi. Yuvalık takabilirsiniz. Ortama tam anlamıyla alışmaları 1,5,2 ayı bulabiliyor. Plastik tünek yerine tahta Tünek kullanın,ayak sağlığı açısından zararlı plastik tünekler.
Cinsleri hakkında bilgim yok..Teşekkür ederim yorumlarınız için . Cinsleri nedir bilginiz var mı yerli mi çek mi oluyor ?
Teşekkür ederim sizlerinde varsa sizinkilerinde ömürleri tüyleri kadar çok olsun inşallahMAŞALLAH Kuşlara tüyleri kadar ömürleri olsun inşALLAH.. yaşlarıda nerdeyse 1 yaşın üstünde bence
ok saolun var olun.. evet 1 çiftde bende varTeşekkür ederim sizlerinde varsa sizinkilerinde ömürleri tüyleri kadar çok olsun inşallah
Kardeşim kuşları ayırmıştın. Noldu durumlar nasılok saolun var olun.. evet 1 çiftde bende var
VALLAH Abicim birleştirdim.. dişi ara sıra gidiyo yuvalığı kemiriyo bazende 1 sefer giriyo çıkıyo daha bişe yok bekliyom bakalım nolucack.. ama sabah işiği açıyom ya 1-2 saat seslerinden oturamıyoz ben zevk alıyom seslerinden evdekiler kızıyo dedim kızsanızda katlanacaksınız ))Kardeşim kuşları ayırmıştın. Noldu durumlar nasıl
İyi kardeşim iyi. Dişi biraz da olsa yuvalığa ilgi duymaya başlamış. İyi demişsin evdekilere bizimkilerde kızıyor ama yapacak bişey yok.VALLAH Abicim birleştirdim.. dişi ara sıra gidiyo yuvalığı kemiriyo bazende 1 sefer giriyo çıkıyo daha bişe yok bekliyom bakalım nolucack.. ama sabah işiği açıyom ya 1-2 saat seslerinden oturamıyoz ben zevk alıyom seslerinden evdekiler kızıyo dedim kızsanızda katlanacaksınız ))
aynen abi ilgi duyuyor yuvalığa bakalım nolcak)) aynen yaa gerçekten ben çok zenvk alıyom onlar öttümü ben çok mutlu oluyom evdekilerede öyle diyom)İyi kardeşim iyi. Dişi biraz da olsa yuvalığa ilgi duymaya başlamış. İyi demişsin evdekilere bizimkilerde kızıyor ama yapacak bişey yok.
İyi kardeşim. Her şey gönlünce olsun. iyi geceler...aynen abi ilgi duyuyor yuvalığa bakalım nolcak)) aynen yaa gerçekten ben çok zenvk alıyom onlar öttümü ben çok mutlu oluyom evdekilerede öyle diyom)
çok saol Abicim Allah razı olsun.. sizlerle bir yerde inşALLAH..Sanada iyi gecelerİyi kardeşim. Her şey gönlünce olsun. iyi geceler...
Sokağa çıkma yasağı bitsin, alırsınızKuşlarıma kafes küçük geliyor diye hissediyorum ama bir zararı olur mu şimdilij ufak kafeste bulunmaları.
Hocam hiç mama tarifi bilgim yok tarif verir misiniz ?Yaşları 1 in üzerinde. Mutlaka mama yapıp verin, çifleşmelerine ve sağlıklarına faydası olacaktır. Bunun dışında kafesinizdeki tünekleri tahta tünekle değiştirin. Son olarakta kafesinizden kalamar kemiği eksik etmeyin. Gaga taşı varsada çıkarın.
YouTube da birçok mama tarifi var. Forum da da tarifler mevcut.Hocam hiç mama tarifi bilgim yok tarif verir misiniz ?
Kardeş youtube'de bi sürü video var izleyin çeşit çeşit mamalar var yapıp vere bilirsinizHocam hiç mama tarifi bilgim yok tarif verir misiniz ?