Bana link atar mısınız? Pahalı olmasın amaKardeşler Çotanak kafes diye bir firma var hem uygun hem kaliteli kendim aldım kullanıyorum. Hem çekmeceli hem ızgaralı olanı tavsiye ederim özellikle. Yine de tercih sizin internet sitelerinde var çeşitleri. Diğer satıcılarda kafeslerin teli ince olabiliyor ama bunun öyle değil hem kafes telleri kalın hem paslanmaz nitelikte ayrıca 2 yuvalık 1 ana kapı ve akıllı yemlik kapısı ayrıca var toplamda 4 kapılı kullanın pişman olmazsınız
https://www.cotanakkafes.com/index.php?route=product/product&path=20&product_id=161Bana link atar mısınız? Pahalı olmasın ama
Öğrenci olarak ailemden destek almadan şu pp deki şapşike bakıyorum doğal olarak param çok sınırlı ama hiç bir şeyini eksik etmiyorumhttps://www.cotanakkafes.com/index.php?route=product/product&path=20&product_id=161
Bu hobiyi yapıyorsanız dostlarımızın sağlığı mutluluğu için kesenin ağzını biraz açın [emoji6]
O zaman ne mutlu o mubişe kendine değer veren birine emanet [emoji6]Öğrenci olarak ailemden destek almadan şu pp deki şapşike bakıyorum doğal olarak param çok sınırlı ama hiç bir şeyini eksik etmiyorum
Fiyatı nedir birde görseli özelden Atarmısınız boyutu nedir ayrıcaArkadaşlar bende sunta gibi önü tel yuvalık takılı bir üretim kafesi var bayağı büyük almak isteyen olursa iletişime geçebilir
Çevremdeki herkes bu kuşla kafayı yemiş diyorO zaman ne mutlu o mubişe kendine değer veren birine emanet [emoji6]
Çevremdeki herkes bu kuşla kafayı yemiş diyor
Yarın atsam olur mu acaba kafes aşağıda kullanılmadığından dolayı üretim için ideal satıp normal bir kafes almak istiyorum neden çünkü tek kuşum var üretim yapmayacağım.Fiyatı nedir birde görseli özelden Atarmısınız boyutu nedir ayrıca
Olur tabiki bekliyorum amaYarın atsam olur mu acaba kafes aşağıda kullanılmadığından dolayı üretim için ideal satıp normal bir kafes almak istiyorum neden çünkü tek kuşum var üretim yapmayacağım.
Üretim mi yapacaksınız yoksa rahat etsin diye miOlur tabiki bekliyorum ama
Rahat etsib diyeÜretim mi yapacaksınız yoksa rahat etsin diye mi
Bırakın desinler insanlar nelerle kafayı yiyor ne kadar boş şeylere para harcıyor bu hobiye gönül veren bizler bir canlının hayatına sağlığına zaman emek ve para ayırmışız çok mu?Çevremdeki herkes bu kuşla kafayı yemiş diyor
Rahat etsib diye
Katılıyorum bu yorumlara bende maruz kalıyorum. Aldırmıyorum bende. Önemli olan onların sağlığı. Kuşların sağlığı için yapılan güzellikler kafayı yemek oluyor onların gözünde. Çünkü içlerinde biraz bile hayvan sevgisi göremiyorum. Kuşların gözlerinin içindeki güveni ve mutluluğu görelim bizim için yeterli. Arkadaşın dediği gibi insanlar ne kadar boş şeylere para harcıyor, biz kuşlara mı harçamışız çok mu? Bende senin gibi öğrenciyim. Kendi imkanlarımla onlara bakıyorum. Veteriner ve diğer başka ihtiyaçlarında ailemden rica ediyorum. [emoji4]Bırakın desinler insanlar nelerle kafayı yiyor ne kadar boş şeylere para harcıyor bu hobiye gönül veren bizler bir canlının hayatına sağlığına zaman emek ve para ayırmışız çok mu?