Aytuğ Şeker
Yeni Üye
Yaklaşık bi 7-8 gün önce yavru bir erkek muhabbet kuşu geldi bana, ilk 2 gün doğal olarak pek sakindi fakat sonrasında yavrucak birden açıldı sürekli kafes içinde oynamaya başladı ordan oraya gezmeler falan sürekli bi keşfetme çabası derken ben de kendime alıştırmaya çalıştım, her gün kafes dışından sohbet ettim, elimle kafesini sevdim yavaş bi şekile. Artık elime atlayıp yem yeme aşamasına kadar geldik, parmağıma da bazen geliyor bazen gelmiyor. Neyse asıl konuya gelecek olursak sürekli kafesten çıkmak istiyordu dışarıyı merak ediyordu ben de kafesine yemliği takarken birden kapıya geldi fakat ben henüz çıkarmak istemiyodum.Ama yine de bi bakalım diye parmağımı uzattım ve atladı. Sonra onu odadaki t tüneğin üzerine bırakıp uzaklaştım ve oturdum. Yaklaşık 15-20 saniye durdu ve birden uçmaya başladı ama çok rastgele şekilde, başta çok yükseldi kafasını hafifçe tavana çarptı sonra da duvarlara falan vurdu yere indi. Ben de korktum ve parmağımı uzattım geldi hemen kafese koydum, görünür bi şeyi yoktu biraz sakin bekledi sonra kendine geldi. Şimdi nasıl bi yol izlemeliyim?