Yeni Bir MuhabbetKuşu Aldım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efe gür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

efe gür

Guest
Merhabalar ben daha yeni muhabbet kuşu beslemeye başladım
2.5 aylık bi erkek yavru aldım kafesimde neler bulunmalı şuan 2 tane tünek 1 aynalı salıncak var mineralli kuşkumu var ve açık karışık yemvar kuşda çok seviyor :D Sizce Neler almalıyım kuş için yemi bitince hangi yem markası felan? :D

Aynayı çıkartın,kalamar kemiği ve mineral blok koyarsanz iyi olur

tamam saolun ama bazı yerlerde kuş tek ise ayna kesin gerekli yazıyor sizcede çıkartayımmı?

Eğitim ve evcilleştirme çabalarını yanıtsız bırakma, alışmama gibi bir durum oluşabilir ayna koyarsanız.

Kardeşim aynayı çıkar çünkü onu başka bi kuş sanıp onla ilgilenir, evcilleştirme adına bi engel ve yem olarak bonnie,versele laga,vitakraft,mavi boncuk felan güzel yemler :)

hoş geldin efegür ii forumlar dileği ile burda yorum yapan arkadaşlar ya tecrübeli olurlar yada tecrübeli arkadaşlardan aynı yorumu almışlardır.dinlemeni tavsiye edrim

Çok Teşekkür ederim hepinize eve geleli 2 Hafta oldu kuşum aynayı çıkartayım hemen ozaman elime yemleri koyuyorum elimden yem yiyor parmağıma çıkıyor gezdiriyorum onu biraz alıştı ama zamanla :D

Arkadaşlar salıncak aynalıydı aynalarını söktüm normal bir salıncak oldu.
Birde Champion marka yemde güzelmiş komşu onu önerdi Birde dediğiniz gibi diğer yemleride çok duydum birde konuşursa kaç ay alışması lazım ?

Arkadaşlar salıncak aynalıydı aynalarını söktüm normal bir salıncak oldu.
Birde Champion marka yemde güzelmiş komşu onu önerdi Birde dediğiniz gibi diğer yemleride çok duydum birde konuşursa kaç ay alışması lazım ?

Bizamanı yok bi bakarsın bigün konusur ama ilgi lazım...

Egitmek ve size alısmasını istiyorsanız aynayı cıkartın. birde kafese kalamar kemigi koyabilirsin

Tamam en kısa sürede kalamar kemiği alıcam sağolasın abi birde daha yeni besliyorumya her pet shopda bulunurmu kalamar kemiği ?

Geri