telefonu bulmam lazımFotoğrafını veya videosunu ekleyebilir misiniz?
kuş 4 tane kuşla beraber kalıyordu.muhabbet kuşununa düşkün 10 tane fln beseleyen bi arkadaşla beraber aldım .Adamda tanıdıkmış kısacası iyi bakıyorduAldığınz yer de nasıldı? Nasıl davranıyordu? Gözlemlemelerinizi anlatın.
Kanatlarını çapraz yapıyor derken nasıl yani? Kanat uçları zaten çapraz şekilde durur. İlk gün olduğu için eve alışma evresi olacak, bolca ilgilenin.Ekli dosyayı görüntüle 24372 Videoda Çektim onu youtubeye yolluyorumEkli dosyayı görüntüle 24373
Daha çok minik bir erkek yavru Ben normal buldum davranışlarını falan. Telaş yapılacak bir durum yok
İlgilenmek derken ne yapmalıyım ve kuş sağlıklı görünüyor muKanatlarını çapraz yapıyor derken nasıl yani? Kanat uçları zaten çapraz şekilde durur. İlk gün olduğu için eve alışma evresi olacak, bolca ilgilenin.
Konuşun, onla vakit geçirin. Sağlıksız bir durum görmedimİlgilenmek derken ne yapmalıyım ve kuş sağlıklı görünüyor mu
Kuş susuz kalmış. Suluğuna gazı kaçmış maden suyu ilave edin. Gazı kaçmış olması önemli yoksa midesini yakabilir. Gazı kaçmış maden suyunu yarıdan biraz daha az bir oranda suya ekleyin kalanı normal su olsun. Dışkı rengi yeşil olana kadar devam edin buna. Suyunu günlük değiştirin.Kakası bu renk normal mi
kuş hiçbir şekilde su içmiyor malesef daha bugün aldım 4-5 saat oldu tüneğini tahta aldım tüneğe kafasını sürdü yardımınız için teşekkürlerSarımsı renkten yeşil olana kadar devam edin.
Kuşlar öyle lıkır lıkır su içen hayvanlar değil. İçiyordur da görmemişsinizdir. Benim dediğimi yaparsanız mineral ihtiyacını karşılamış olur. Maden suyunun gazını nasıl kaçıracağınızı biliyorsunuz değil mi yem yemesi de güzel. Kuş çok tatlı maaşallah, tüyü kadar ömrü olsunkuş hiçbir şekilde su içmiyor malesef daha bugün aldım 4-5 saat oldu tüneğini tahta aldım tüneğe kafasını sürdü yardımınız için teşekkürler
çok teşekkür ederiz annem kuş işine ıcak bakmıyor kendin gibi salak bi kuşu bulmuşun diyip duruyor birde boşa para harcamışsın vs yapıp duruyor malesef korkuyorum gazını nasıl kaçıracağımı söylermisiniz mürekkep balığı kemiğini hemen şimdi alayımmı ve ne ekeleyebilirim acil olanları yazarmısınız size zahmet ilk defa evcil hayvanım oldu heyecanlıyımKuşlar öyle lıkır lıkır su içen hayvanlar değil. İçiyordur da görmemişsinizdir. Benim dediğimi yaparsanız mineral ihtiyacını karşılamış olur. Maden suyunun gazını nasıl kaçıracağınızı biliyorsunuz değil mi yem yemesi de güzel. Kuş çok tatlı maaşallah, tüyü kadar ömrü olsun
Cam şişedeki maden suyu yerine plastik şişede satılan mineralli sulardan alırsanız daha rahat olur. Ağzını açın iki bardak alın ve bir bardaktan diğer bardağa boşaltıp durun. Bu hareketi bir müddet tekrarlayın ve mineralli sular bardakta beklesin. Tahmini 20 dk sonra kuşun suyuna ilave edebilirsiniz.(emin olmak adına diğer bardaktaki sudan tadına bir bakın gazı kaçmış mı kaçmamış mı diye)çok teşekkür ederiz annem kuş işine ıcak bakmıyor kendin gibi salak bi kuşu bulmuşun diyip duruyor birde boşa para harcamışsın vs yapıp duruyor malesef korkuyorum gazını nasıl kaçıracağımı söylermisiniz mürekkep balığı kemiğini hemen şimdi alayımmı ve ne ekeleyebilirim acil olanları yazarmısınız size zahmet ilk defa evcil hayvanım oldu heyecanlıyım