Merhaba arkadaslar, cumartesi gunu uc tane kus aldim. "Artik kus almayacagim" diye kendi kendime soz vermeme ragmen, dayanamadim, sozumden dondum. Kuslari aldigim uretici aslinda guvercin yaristiricisi, ama ek olarak muhabbet kusu da yetistiriyor. Adamin uretimhanesine gittim, aslinda amacim bir tane;1 yaslarinda erkek almakti, ama salmasinda iyi anlasan bir cift gorunce onlari da aliverdim.
Resimlerde ki kuslardan gri olani icin adam bir yasinda dedi, yesil olan 2 yasinda erkek, mavi olan da 1 yasin biraz uzerinde disi dedi. Yesil erkek ile mavi disi iyi anlasiyorlar simdilik, opusmeler, koklasmalar vs.
Kuslarin tanesine yaklasik 35 TL ye denk gelen bir para verdim, uc tane aldigim icin biraz indirim yapti.
Resimlerde ki kuslardan gri olani icin adam bir yasinda dedi, yesil olan 2 yasinda erkek, mavi olan da 1 yasin biraz uzerinde disi dedi. Yesil erkek ile mavi disi iyi anlasiyorlar simdilik, opusmeler, koklasmalar vs.
Kuslarin tanesine yaklasik 35 TL ye denk gelen bir para verdim, uc tane aldigim icin biraz indirim yapti.