Eşi ölen kuşuma yeni eş aldım dün getirdim hiç yem yemedi ve ishali var ölen kuşum da aynı şekilde ishal olmuştu tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum dışkısı resimde zaten poposuna yapışıyor hep aşağıya tek yaptığı bu oldu
Son yaptığı da bu su gibi kulun hiç bir kabarması uyuması yok tünekte tepede duruyor aşağıda da değilFotoğraf bu şekilde megabakteri olabilir mi
Merhaba, öncelikle yeni aldığınız kuşu biraz rahat bırakın hayvan değiştirdiği ortamdan dolayı strese girmiş birazcık empati kurun alıştığınız ortamdan bir anda başka yabancı bir ortama girdiğinizi düşünün strese girdiği için ishal olmuş ve yem yemiyor olabilir ona birkaç gün müddet verin ve sakın fiziksel temasta bulunmayin bırakın o bir kaç gün etrafı keşfetsinEşi ölen kuşuma yeni eş aldım dün getirdim hiç yem yemedi ve ishali var ölen kuşum da aynı şekilde ishal olmuştu tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum dışkısı resimde zaten poposuna yapışıyor hep aşağıya tek yaptığı bu oldu
Önceki kuşum ishal olarak başladı hayvan hastanesine götürdüm megabakteri var dediler ilaçlar fayda etmedi kuruma hastalığı gibi göğüs kemiği ortaya çıktı ve öldü bundan dolayı bunu da ishal görünce panik oldum çok kötü oldum diğer kuşumu kaybedince cevabınız için teşekkür ederim sabır edip bekleyeceğim inşallah düzelir yavrumMerhaba, öncelikle yeni aldığınız kuşu biraz rahat bırakın hayvan değiştirdiği ortamdan dolayı strese girmiş birazcık empati kurun alıştığınız ortamdan bir anda başka yabancı bir ortama girdiğinizi düşünün strese girdiği için ishal olmuş ve yem yemiyor olabilir ona birkaç gün müddet verin ve sakın fiziksel temasta bulunmayin bırakın o bir kaç gün etrafı keşfetsin
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi