Iklim_Yeliz
Meraklı Üye
Merhaba arkadaslar...
Sabirsizligim yuzunden 1 cift kuluckada yatan yerli muhabbet kusu aldim. Su an da 2 takim damizlik, 1 kuluckada yatan cift (disi yumurtada yatiyor) ve 1 yavrum var.
Kulucka da olan ciftim icin ne yapmam lazim bilmiyorum ve bir kac sorum var...
1- Beslenmesi nasil olmali? Mama kullanmaliyim ve ne siklikla?
2- Multivitamin ne siklikla vermeliyim?
3- Cimlendirilmis bugday ne siklikla vermeliyim?
4- Yavrular cikinca bit, pire sorunu ile karsilasirsam chrysamed sprey almistim onu kullanmam sakincali mi? Nasil ve nereye kullanmaliyim? Yavrulari zehirler miyim?
5- Kafes temizligini yavrular yuvadan atladiklarinda mi yapayim? Disi yeni ortama geldi yumurtadan kaldirmaktan korkuyorum.
6-yuvaliga alacagim talas klasik mi olmali yoksa elmali, limonlu vs. Gibi talaslar farkeder mi?
7- Farkli onerileriniz var mi?
Sabirsizligim yuzunden 1 cift kuluckada yatan yerli muhabbet kusu aldim. Su an da 2 takim damizlik, 1 kuluckada yatan cift (disi yumurtada yatiyor) ve 1 yavrum var.
Kulucka da olan ciftim icin ne yapmam lazim bilmiyorum ve bir kac sorum var...
1- Beslenmesi nasil olmali? Mama kullanmaliyim ve ne siklikla?
2- Multivitamin ne siklikla vermeliyim?
3- Cimlendirilmis bugday ne siklikla vermeliyim?
4- Yavrular cikinca bit, pire sorunu ile karsilasirsam chrysamed sprey almistim onu kullanmam sakincali mi? Nasil ve nereye kullanmaliyim? Yavrulari zehirler miyim?
5- Kafes temizligini yavrular yuvadan atladiklarinda mi yapayim? Disi yeni ortama geldi yumurtadan kaldirmaktan korkuyorum.
6-yuvaliga alacagim talas klasik mi olmali yoksa elmali, limonlu vs. Gibi talaslar farkeder mi?
7- Farkli onerileriniz var mi?
Son düzenleme: