F
furkan0
Guest
Bugun Emin önunden kus aldim Resimleri ::::::::::
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya cok sakin geldi 1-2 gune acilacak diyor herkez de kendisine dokunulmasina izin verecek kadar sakin olmasi beni rahatsiz etti bu normalmi ?
MaşAllah gökyüzü gibi Ben de bugün ordaydım. Diğer günlere nazaran nedense kuşları iyi gördüm çok hasta halsiz kuş yoktu. Hayret ettim.
Normaldir endişe etme, sen yarın yada öbürgün gör onu
Maşallah, başına önüne koymuş melül melül bakıyor. Furkan Bey, siz hiç bilmediğiniz bir ortama girseniz sessiz sakin olmaz mısınız? O da şu an alışma aşamasında. Zaman tanıyın ona.
haklisiniz da ben olsam yikarim ortaligi böle haraketsiz durmam
bide isin ilginc yani kusum elime yem alip yaklastirinca yiyor yemi fakat kusu yemek kabinin yanina koyunca yemiyo cok garip :/
cevabiniz icin tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olurBunlar çok normal şeyler. Yeni geldiği için yapıyor tüm bunları. Muhabbet kuşları çok stresli hayvanlardır. Biraz zaman geçsin onu siz bile durduramayacaksınız. Arama iç güdüleri sayesinde o yemliğine suyunda yerini bulacaktır. Aç bırakmaz kendini.
Kuşlar avuclanmayı sevmezler size elinizde yem vermenizi öneririm o şekilde alıştırmanızı tavsiye ederim hem sizden korkmaz bu durumda