ben disi gibi gordum gagasinda hafif mavilik varsa erkektir fakat ceresinde mavilik tam goremedimyardımcı olabilecek birileri vardır inşallah
ben disi gibi gordum gagasinda hafif mavilik varsa erkektir fakat ceresinde mavilik tam goremedim
yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederimCinsiyet: Erkek
Not: "Tecrübeli hocalardan bilgi almak istiyorum" demişsiniz, ben ne tecrübeliyim ne de hocayım. Haddimiz değil. Ama kuşunuzun özellikleri bu yönde. İyi forumlar dilerim.
yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
ogrendigim iyi oldu tesekkurler : )Lettoozan kardeşim Lutinolarda cinsiyet olayı farklı işler. Mor-pembe cere renkleri erkek, beyaz cere renk ise dişi olduğunu ifade eder.
aldığım satıcı henüz 2 aylık gibi olduğunu söylemişti .Cinsiyet: Erkek
Not: "Tecrübeli hocalardan bilgi almak istiyorum" demişsiniz, ben ne tecrübeliyim ne de hocayım. Haddimiz değil. Ama kuşunuzun özellikleri bu yönde. İyi forumlar dilerim.
aldığım satıcı henüz 2 aylık gibi olduğunu söylemişti .
Lutinolarda göz dışında yaş tahminini nasıl yapabiliriz ?
Akşam olduğu için flash ile de çektim umarım anlamınıza yardımı olurAyak, tüy ve kuyruk yapısından bilhassa yapılabilir. Kuşun tüm vücudunu alacak farklı açılardan bir kaç fotoğraf atabilme imkanınız var mı?
Bilgilendirdiğiniz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim3 ay civarı bir kuş tabi sapmalarımızla beraber 2'de olabilir 4'de. Çok güzel bir kuş maşallah.