Melya
Meraklı Üye
Yok hayır soldaki kuşum dişi değil 2 ay gibi kısa bir sürede konuşmaya başladı.İki kuşta dişi, sarı kuşun gözünün fotoğrafınıda atar mısınız
Yaşadığım yerde maalesef bunu yaptırabileceğim bir yer yok. Şuan yeni yem yemeye başladı. Daldarı vermiştim ama yemedi ilk dışkılarını atarım yapıncaDışkı kötü sanırım bakteriyel bir durum var. İmkanınız varsa en sağlıklısı swap testi yaptırmak. Bakteriyel üreme olup olmadığı çıkıyor ve antibiyogram ile hangi antibiyotiği kullanırsanız iyi geleceğini bilmiş olursunuz.
Evet burda erkek olduğu belli o fotoğrafta yansıma olmuş sanırım kusura bakmayınYok hayır soldaki kuşum dişi değil 2 ay gibi kısa bir sürede konuşmaya başladı. Ekli dosyayı görüntüle 57903
Hocam İzmir'de biryer var. Kargo iel dışkıları yollayınca yapıyormuş @Soru sormaya geldim hocam göndermiiş oraya daha önce. Biraz yem yedikten sonra dışkı yapsın onlarada bakalım. Altına havlu kağıt gibi birşey koyun. Eğer içimize sinmesse o zaman imkanınız varsa oraya gönderebilirsiniz.Yaşadığım yerde maalesef bunu yaptırabileceğim bir yer yok. Şuan yeni yem yemeye başladı. Daldarı vermiştim ama yemedi ilk dışkılarını atarım yapınca