Fatih1980
Meraklı Üye
Merhabalar 2,5 ay önce aldığım, eve getirdikten sonra dışkısını farkettiğim kuşun güncel video ve dışkı resmi ektedir.
Bu periyot içerisinde uygulanan tedaviler sırasıyla,
1 - Plus vet marka 4 in 1 Mix Plus Extra ( Endikasyon : Salmonella - Trichomaniasis - Hexamitasis - Adeno Coli - E/Coli - Mycoplasma - Coryza gibi Bakteriyel Enfeksiyon Hastalıkları için kullanılır.)
2 - Tyson marka Wormex (İÇ PARAZİT VE KISIRLIK ÖNLEYİCİ TOZ)
3 - Flagyl
4 - Care4Birds marka Fungi Stop (Candidiasis, Moniliasis ve Aspergillosis gibi Mantar Hastalıkları için kullanılır.)
17.11.2024 tarihli dışkı resmi
20.11.2024 tarihli dışkı resmi
20.11.2024 tarihli video
Son 3 gündür de entrobac veriyorum daha sonra gervit-w ve Med Tollyamin Forte vereceğim.
İlk geldiği zamana göre hareket, görüntü biraz toparladı fakat ne yazık ki 3-4 gündür su tüketimi arttı, dışkı da toparlamadı. 3 veteriner aradım anlamadıklarını söylediler.
Sizce problemi nedir?
Bu periyot içerisinde uygulanan tedaviler sırasıyla,
1 - Plus vet marka 4 in 1 Mix Plus Extra ( Endikasyon : Salmonella - Trichomaniasis - Hexamitasis - Adeno Coli - E/Coli - Mycoplasma - Coryza gibi Bakteriyel Enfeksiyon Hastalıkları için kullanılır.)
2 - Tyson marka Wormex (İÇ PARAZİT VE KISIRLIK ÖNLEYİCİ TOZ)
3 - Flagyl
4 - Care4Birds marka Fungi Stop (Candidiasis, Moniliasis ve Aspergillosis gibi Mantar Hastalıkları için kullanılır.)
17.11.2024 tarihli dışkı resmi
20.11.2024 tarihli dışkı resmi
20.11.2024 tarihli video
Son 3 gündür de entrobac veriyorum daha sonra gervit-w ve Med Tollyamin Forte vereceğim.
İlk geldiği zamana göre hareket, görüntü biraz toparladı fakat ne yazık ki 3-4 gündür su tüketimi arttı, dışkı da toparlamadı. 3 veteriner aradım anlamadıklarını söylediler.
Sizce problemi nedir?