S Sertac SAYAR Guest 7 Ocak 2015 #1 Merhabalar dün akşam yen bir çift aldım şuanda çok ürkekler resimlerini sizlerle paylaşmak istedim birde cinsiyetleri nedir?
Merhabalar dün akşam yen bir çift aldım şuanda çok ürkekler resimlerini sizlerle paylaşmak istedim birde cinsiyetleri nedir?
Murat AYDEMİR Paylaşımcı Üye Katılım 2 Ocak 2014 Mesajlar 458 Tepkime puanı 0 7 Ocak 2015 #2 erkek - dişi sırasıyla. Umarım iyi anlaşırlar.
voltaren Yeni Üye Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 83 Tepkime puanı 0 7 Ocak 2015 #3 hayırlı olsun güle güle büyüt .. sarı erkek beyaz görünmüyor fazla
S Sertac SAYAR Guest 7 Ocak 2015 #4 Teşekkürler arkadaşlar dün aldım beyazın ceresi kavrerengi sizlerede sağlıklı kuşlar dilerim tüyleri kadar yavruları olsun.
Teşekkürler arkadaşlar dün aldım beyazın ceresi kavrerengi sizlerede sağlıklı kuşlar dilerim tüyleri kadar yavruları olsun.
voltaren Yeni Üye Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 83 Tepkime puanı 0 7 Ocak 2015 #5 cere kahveye döndüyse iyi haber o zaman yakında güzel haberler ihtimali var demekki eğer sakıncası yoksa kaça alıdığını özelden yazarmısın Son düzenleme: 7 Ocak 2015
cere kahveye döndüyse iyi haber o zaman yakında güzel haberler ihtimali var demekki eğer sakıncası yoksa kaça alıdığını özelden yazarmısın
S Sertac SAYAR Guest 7 Ocak 2015 #6 voltaren' Alıntı: cere kahveye döndüyse iyi haber o zaman yakında güzel haberler ihtimali avr demekki Genişletmek için tıkla ... inşallah hayırlısıyla
voltaren' Alıntı: cere kahveye döndüyse iyi haber o zaman yakında güzel haberler ihtimali avr demekki Genişletmek için tıkla ... inşallah hayırlısıyla