Selam herkese kuşumun eski yemliği kırıldığı için yeni bir yemlik aldım ama kuşum 2 gündür yemliğe gidip yemek yemiyor başka kafes aldım o kafeste durmak istemiyor böyle şeyler yaşayan varmı alışkanlıklarından asla vazgeçmiyor ,( kuş 9 yaşında )
Keşke aynı renk yemlik alsaydınız. Alışır zamanla merak etmeyin.Selam herkese kuşumun eski yemliği kırıldığı için yeni bir yemlik aldım ama kuşum 2 gündür yemliğe gidip yemek yemiyor başka kafes aldım o kafeste durmak istemiyor böyle şeyler yaşayan varmı alışkanlıklarından asla vazgeçmiyor ,( kuş 9 yaşında )
Selam herkese kuşumun eski yemliği kırıldığı için yeni bir yemlik aldım ama kuşum 2 gündür yemliğe gidip yemek yemiyor başka kafes aldım o kafeste durmak istemiyor böyle şeyler yaşayan varmı alışkanlıklarından asla vazgeçmiyor ,( kuş 9 yaşında )
Hocam alışma süreci birkaç hafta sürecek olursa, ruhuna elfatiha diyelim şimdidenEski şeylerden yeni alınan eşyalara geçiş serüveni hızlı olmayabilir çünkü yabancıdır o şeylere. Birkaç haftaya alışır belkiAma aç kalmamasına dikkat edin
Hocam alışma süreci birkaç hafta sürecek olursa. Ruhuna elfatiha derizbirkaç saate alışır eski kafesine asın yemliği. İkisi birden değişmesin bari