Yediğini kusuyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Chair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chair

Yeni Üye
3 yasinda disi muhabbet kusum dunden beri yedigini kusuyor. Yemesinden sonra 5 dk olmadan biraz 15 20 dk sonra biraz olmak uzere 2 kere kustu genelde. Mukuslu degil. Aynasi yok ve kafasini sallayarak kusuyor o an neredeyse. Diskisi normal ama yemedigi icin daha az sıklıkta yapiyor sanki. Kusunca durgunlasiyor. Sonra normale donuyor ötüyor kagit kemiriyor. Sonra tekrar uyukluyor. Normalde de durgun bir kuş o yuzden hastaliktan mi kestiremiyorum. Veterinere gidecegim sanırım:( cok onemli bir seyi varmidir:(

Son düzenleme:
Biraz kemirdi dolandı simdi uyukluyor. Nesi olabilir arkadaşlar

Ekli dosyalar

• P_20180831_141115_vHDR_On_1.jpg
    P_20180831_141115_vHDR_On_1.jpg
    222.5 KB · Görüntüleme: 30
Sık sık öğürme hareketi yapıyor mu?
Dışkısında köpüklenme veya herhangi bir değişiklik var mı?
Son zamanlarda zayıfladı mı?
Kabarıklık hali sürekli mı yoksa geçici mi?

Diskisi bu simdi yapti

Ekli dosyalar

• P_20180831_143333_vHDR_On.jpg
    P_20180831_143333_vHDR_On.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 33
Veterinere gittim ciddi karaciger yaglanması var ve taşlığında az taş kalmis:( sabah aksam agzina ilac damlaticam. Kusmasi hemen gecmez dedi. Ama sizcede iyilesir degilmi daha once bu sorunu atlatan varmi? Kusumu hareket ettirmem gerekiyor. Kosmasini sagla dedi veteriner. Nasıl yapabilirim öneriniz varmi? Korkuyorum kuşumu kaybedicem diye:(

Elinizle kovalamaca oynamasını sağlayın. Siz kovalayın o kaçsın. Aklıma bu geldi. İnşallah güzel haberlerinizi alırız, gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.

Elinizle kovalamaca oynamasını sağlayın. Siz kovalayın o kaçsın. Aklıma bu geldi. İnşallah güzel haberlerinizi alırız, gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.

tesekkurler iyi dilekleriniz icin. İlactan sonra hic yem yemedi su icti kusmaya calisti bir sey cikaramadi. Uyuyor simdi.. Paylasirim mutlaka yeterki iyilessin:(

Kusum öldü gece yarısı.. ona bir seyler yazmak istedim. Ve bir de kuşumu nereye gomebilirim bahcemiz yok.
Her seyin vardı sen kemirmeyi reddetsende sana hic yediklerimden vermedim. Ama haslanmis yumurtayi salataligi cok seviyordun az da olsa vermesemiydim. Kumun da vardı az mıydı yanlis markamiydi ozur dilerim çiko. Ben hep senin mutlulugunu istedim. Kendi odamda misafir oldum feda olsun sana. Ama simdi nasil kalicam ben o odada tek basima. Kolumdaki ısırık izleri dilerim hic gecmez. Bırakıp gittin beni hani 7 8 yasina basicaktin benimle.. Seninle ilgilenmedigim her saat icin ozur dilerim senden. Seni cok ozledim tatli kuş yaramaz kuş. Umarim öbür dünyada karsilasiriz:(

Kusum öldü gece yarısı.. ona bir seyler yazmak istedim. Ve bir de kuşumu nereye gomebilirim bahcemiz yok.
Her seyin vardı sen kemirmeyi reddetsende sana hic yediklerimden vermedim. Ama haslanmis yumurtayi salataligi cok seviyordun az da olsa vermesemiydim. Kumun da vardı az mıydı yanlis markamiydi ozur dilerim çiko. Ben hep senin mutlulugunu istedim. Kendi odamda misafir oldum feda olsun sana. Ama simdi nasil kalicam ben o odada tek basima. Kolumdaki ısırık izleri dilerim hic gecmez. Bırakıp gittin beni hani 7 8 yasina basicaktin benimle.. Seninle ilgilenmedigim her saat icin ozur dilerim senden. Seni cok ozledim tatli kuş yaramaz kuş. Umarim öbür dünyada karsilasiriz:(
Allah rahmet eylesin. Kendinizi suçlamayın yumurta ve salatalık kuşlar için çok faydalı iyi ki vermişsiniz zamanında. Belirlediğiniz bir ağacın altına gömebilirsiniz. O ağaç yakınınızda olsun ki ziyaret edebilesiniz. Başınız sağ olsun.

Geri