Yavruya mama ?

Mustafa23

Paylaşımcı Üye
Ne anne nede baba beslemiyor yavruları 3 4 saat oldu arkadaşlar mama olarak ne vermeliyim

Pet shopran hazır mama alın onu sıcak suyla karıştırıp yedirin

Pirinc unu, misir unu, bebe biskvsu ve yumurta sarisi ile yapsam olurmu

Yumurta suda ısıtıyoalr ya ona haşlamak mı deniyor onu yapın sarısını sıcak suyla karıştırıp yedirin

Kalanı buz doalbında bir gün tuabilirsinizx birde içine un atablirisiniz galata mısır falan ama çok yoğun olmasın kıvamı

Yaptım fakat ikiside yemedi yediremedim kursakları boş ne yapacagimi bilmiyorum

Yaptım fakat ikiside yemedi yediremedim kursakları boş ne yapacagimi bilmiyorum
Şırınga ile ağızlarına boşalt yedirmen lazım yavrulara

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çay kaşığına koy mamayı gagalarının arasıan sokmaa çalış bir kere yerse devamı gelir.

Ayhan hocamın bu videosunu izleyerek etkili bir yöntem ile açabilirsin

Şuan kursakları dolu çok skr bende az az yedirdim, baba büyk olani arada besliyor, kück olani beslediklerini henüz görmedim ara sıra tekrar kontrol edecm

Şuan kursakları dolu çok skr bende az az yedirdim, baba büyk olani arada besliyor, kück olani beslediklerini henüz görmedim ara sıra tekrar kontrol edecm
Büyük olanı besliyorsa onu da besler bence acele etmeyin

Büyük olanı besliyorsa onu da besler bence acele etmeyin

insallah dedginz gibi olur, ilk tecrübem bu gerçekten tedirgin oluyorum, zaten kück olan kuş sorunlydu çarpık bacak sorunu vardı birde gelişmiyor, bacakları düzeldi cok skr artk ayakta bile yatıyor :) Tek sorunumuz gelişimi kaldı, büyük olan 2 3 güne yeme düşer gibime geliyor, 27 günlükken atldı tekrar yuvaya attm o_O:D

insallah dedginz gibi olur, ilk tecrübem bu gerçekten tedirgin oluyorum, zaten kück olan kuş sorunlydu çarpık bacak sorunu vardı birde gelişmiyor, bacakları düzeldi cok skr artk ayakta bile yatıyor :) Tek sorunumuz gelişimi kaldı, büyük olan 2 3 güne yeme düşer gibime geliyor, 27 günlükken atldı tekrar yuvaya attm o_O:D
Maşaallah az kalmış yeme düşmesine de ayrıca yuvadan atlayınca koymayın tekrar yoksa anne zarar verebilir zamanı gelip atladıysa bırakın ya tekrar kendi çıksın yada kalsın orada hiçbir şey olmaz [emoji6] küçük yavrunun gelişimini de dert etmeyin gerekirse büyüyünce onu sahiplendirmeyerek kendiniz özel bir bakım ile bakar büyütürsünüz [emoji4]

Geri