Şuan uzak kalıyorum oraya, gidip gelene kadar idare olarak mama yapabilirmiyimPet shopran hazır mama alın onu sıcak suyla karıştırıp yedirin
Şırınga ile ağızlarına boşalt yedirmen lazım yavrularaYaptım fakat ikiside yemedi yediremedim kursakları boş ne yapacagimi bilmiyorum
Agizlarini açmyorlar bi trlüŞırınga ile ağızlarına boşalt yedirmen lazım yavrulara
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bagirtilari hic durmuyor yaptim ama yemiyorlar, anneleri neden böyle yapiyor anlamiyorumÇay kaşığına koy mamayı gagalarının arasıan sokmaa çalış bir kere yerse devamı gelir.
Ayhan hocamın bu videosunu izleyerek etkili bir yöntem ile açabilirsinAgizlarini açmyorlar bi trlü
Şuan kursakları dolu çok skr bende az az yedirdim, baba büyk olani arada besliyor, kück olani beslediklerini henüz görmedim ara sıra tekrar kontrol edecmAyhan hocamın bu videosunu izleyerek etkili bir yöntem ile açabilirsin
Büyük olanı besliyorsa onu da besler bence acele etmeyinŞuan kursakları dolu çok skr bende az az yedirdim, baba büyk olani arada besliyor, kück olani beslediklerini henüz görmedim ara sıra tekrar kontrol edecm
insallah dedginz gibi olur, ilk tecrübem bu gerçekten tedirgin oluyorum, zaten kück olan kuş sorunlydu çarpık bacak sorunu vardı birde gelişmiyor, bacakları düzeldi cok skr artk ayakta bile yatıyor Tek sorunumuz gelişimi kaldı, büyük olan 2 3 güne yeme düşer gibime geliyor, 27 günlükken atldı tekrar yuvaya attmBüyük olanı besliyorsa onu da besler bence acele etmeyin
Maşaallah az kalmış yeme düşmesine de ayrıca yuvadan atlayınca koymayın tekrar yoksa anne zarar verebilir zamanı gelip atladıysa bırakın ya tekrar kendi çıksın yada kalsın orada hiçbir şey olmaz [emoji6] küçük yavrunun gelişimini de dert etmeyin gerekirse büyüyünce onu sahiplendirmeyerek kendiniz özel bir bakım ile bakar büyütürsünüz [emoji4]insallah dedginz gibi olur, ilk tecrübem bu gerçekten tedirgin oluyorum, zaten kück olan kuş sorunlydu çarpık bacak sorunu vardı birde gelişmiyor, bacakları düzeldi cok skr artk ayakta bile yatıyor Tek sorunumuz gelişimi kaldı, büyük olan 2 3 güne yeme düşer gibime geliyor, 27 günlükken atldı tekrar yuvaya attm