Yavruya annesi bakmıyor

Eylem eylül

Yeni Üye
Bugun sabah 8 de kuş papağanımın yumurtası çıktı ama saat 2 oldu hiç beslemedi sadece üstünde yatıyor. Ben elle besleme yaptım biraz altına geri koydum. Yardımcı olur musunuz yaşar mı bu şekilde

Acele etmişsiniz besleme yaparak. Bazen birkaç saat beslemeyip sonra beslemeye başlıyorlar. Ayrıca siz sürekli yakınlarda olursanız koruma içgüdüsüyle beslemeye geçmez. Bir süre rahat bırakın sonra gözleyin.

Acele etmişsiniz besleme yaparak. Bazen birkaç saat beslemeyip sonra beslemeye başlıyorlar. Ayrıca siz sürekli yakınlarda olursanız koruma içgüdüsüyle beslemeye geçmez. Bir süre rahat bırakın sonra gözleyin.
İlk yavrusu ondan dolayı cok korktum ilk kuluçkası boştu bu ikinci kuluçka. Ölmesinden korktum. Evcil ama papağanım umarım beslemeye baslar

Evcil olsa da yavruyu sizden korumak isteyecektir. Telaş yapmamak daha doğru bu aşamada.
Sabah 8 de cıktı bu saatte kadar hic besldmedi ben 2 defa besleme yaptım. Cok ilgililer basından ayrılmıyolar ama acemilikten midir nedir beslemiyolar. Ee bunlar acemliğini nasıl atacaklar nasıl öğrenecekler beslemesi gerektiklerini

Yavrular biraz büyüyünce yem isterler onlar da besler kuvvetle muhtemel.

Tek yavru yaptılar. Bakalım şimdilik 2 3 saatte bir ben elle besleme yapıyorum geri altlarına koyuyorum.. inşallah akılları başlarına gelir de beslerler
3 saatte bir besleyin ki yavru acıkınca yem istesin çok sık beslemeyin bide kursağı tıkabasa doldurmayın

Geri