Yavrular

Onur Muhammet

Meraklı Üye
Anneleri kafesin içine çıkan yavruları dövüyor ayırmalımıyım ?

1 ay oldu ise ayırmalısınız anne aksi halde öldürebilir yavruları

Anneyi mi yavruları mı ayırmalıyım daha yem yemeyi bilmiyorlar.

Yardım edermisiniz ?

Yavrular şuan kaç günlük ?

Tam gününü bilmiyorum ama 1.si büyük havada süzülebiliyor. 2 side yem kırmaya çalışıyor.

Bence riske atma hiç olmadı baba ile o yavruları ayir baba baksın

Yusuf Kürşat beyin dediği gibi, yavruları baba ile birlikte ayırın

Çiftleşme oldu ama yumurta olacak mı bilmiyorum. Babanın yavrulara ilgisi azaldı.

V3bjLR.jpg

Böyle birşey yaptıp. Gecw boyu burda olsalar sıkıntı olurmu. Kaloriferin yanında ?

Yardım eder misiniz ?

Anneleri kafesin içine çıkan yavruları dövüyor ayırmalımıyım ?

yuvalıktan atladılarsa zaten olmuşlar. resimlere bakıncada gayet yem kırabilicekler gibi gözüküyor.

Kırabiliyorlar zaten ancak bazen kırmayıp aç kalıyorlar o zaman da babalarının beslemesi gerekiyor (anneleri beslemiyor, dövüyor). Gece boyu gösterdiğim kutuda dursalar sıkıntı olurmu ?

Kırabiliyorlar zaten ancak bazen kırmayıp aç kalıyorlar o zaman da babalarının beslemesi gerekiyor (anneleri beslemiyor, dövüyor). Gece boyu gösterdiğim kutuda dursalar sıkıntı olurmu ?

Dostum anneleri dövüyorsa zaten ayır artık onları, bunlar büyümüş gibi duruyor. Zamanla daha çok öğrenirler yem kırmayı.

Bu şekil de kutuya koymak geçici çözüm. ben asla önermiyorum. Bugün de annelerinin yanına bırak ve derhal bir kafes edinmeye çalış.

Başka bir kafes alıp babalarıyla ayırın 2-3 gün kalsalar yem kırmayı öğrenirler zaten.

Zaten kırabiliyorlar demiştim yukarıda. Bugün uçmayıda başardılar 4 metreyi kolayca katetti. Dediklerinizi uygulayacağım teşekürler. Bide ne zaman yalnız durabilirler kafeste ?

Yem kırdıklarından eminseniz şimdiden de yalnız bırakabilirsiniz.

Geri