Gokhan ERKAN
Onursal Üye
Sagol Yusuf tesekkurlermaşallah çok güzeller
Evet Cihan büyüttük valla. Ama gece gündüz bakımlarını yaptım ki sorun yaşamayalım diye. Malum 8 yumurtayla çok zordu. 2'sini altından aldım. 2 si boştu. 4 yavrudan 3'ü bu haldeMaşallah Gökhan yavruları iyi büyütmüşsün
Uğur Abi çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Maşallah.
Ömürleri uzun olsun İnşallah.
Bol ve bereketli üretimlerin olsun kardeşim.
Teşekkürler.Maşallah çok şirinler...
Teşekkür ederim, amin inşallah.Maşallah, bereketli üretimler olsun.
Temiz yavrular.
Arada bir alabilirsiniz ama verecekleri tepki de çok önemli. Çok kıskançlarsa zarar verebilirler. Ben 20 günlükken almaya başladım ama benim anaçlar çok sakin. Hatta anne baba yuvadayken bile alıyorum. Biri yeme düştü dün mesela. Ama yavrular hem çok meraklı hem de çok ürkek oluyor söyleyeyim@ Gökhan ERKAN..gökhan bey benim 5 yumurtadan 1 yavru çıkyı çok şükür..20 günlük oldu yuvadan alıp yavaş yavaş alıştırmak istiyorum ama bidaha bakmazlar diye korkuyorum sizce bakarlarmı..birkez baktım diye 2 yumurtayı kırdı nalet bir kuş dişi kuş..korkuyorum sizce artık almalımıyım kısa süreli olarak..
Teşekkür ederim, amin inşallah.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:55 -->-> Daha önceki mesaj 11:53 --
Arada bir alabilirsiniz ama verecekleri tepki de çok önemli. Çok kıskançlarsa zarar verebilirler. Ben 20 günlükken almaya başladım ama benim anaçlar çok sakin. Hatta anne baba yuvadayken bile alıyorum. Biri yeme düştü dün mesela. Ama yavrular hem çok meraklı hem de çok ürkek oluyor söyleyeyim
Amin inşallah. Sizinki de sağlıkla büyüsün.maşallah yavrularınıza sağlıkla büyüsünler inşallah..
Teşekkürler Levent Abi. Amin inşallah.Maşallah, hayırlı üretimler olsun.
Amin inşallah. Biri dün yeme düştü. Bu takımdan sarı surat beklemiyordum Sürpriz oldumaşallah...
renkleri çok hoş,
sağlıkla yeme de düşerler inşallah...