Yavrularım Büyüyor

Cihan UYĞUR

Onursal Üye
Merhaba arkadaşlar yavruları salmaya aldım,ve bir kaç kare paylaşmak istedim.Maşallah esirgemeyin daha iyisi sizlerin olsun.
[MENTION=5249]Ercan YAŞAR[/MENTION] usta ellerinden öperler.
Z70d63.jpg

VvbYJy.jpg
Soldaki mavi anne
or17oq.jpg

Maşallah, bereketli üretimler olsun.
tertemiz kuşlar, ömürleri uzun olsun.
Rainbow ve parçalı çalışmaları yok mu Cihan Bey :)

Masallah,gule gule buyutun

maşallah maşallah gayet güzel ve temiz olmuşlar. sağlıkla büyüsünler anne ve babayı gececek bunlar :)

Maşallah, bereketli üretimler olsun.
tertemiz kuşlar, ömürleri uzun olsun.
Rainbow ve parçalı çalışmaları yok mu Cihan Bey :)

Tşk ederim bünyamin bey saolun Sizinkilerinde ömürleri uzun olsun.
Rainbowlar kıvama geldi,biliyorsunuz yavru iken almıştım ama hala yavru alamadım. Onlar hobihane de ayrı bir yerde unuttum sabır diyorum:), Farklı bir kuşa da atıp yavru alma niyetim olmadı bakalım hayırlısı

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:45 -->-> Daha önceki mesaj 21:45 --

Masallah,gule gule buyutun

Tşk ederim korhan bey iyi dilekleriniz için vasıflar nasıl idare eder mi?:)

Tşk ederim bünyamin bey saolun Sizinkilerinde ömürleri uzun olsun.
Rainbowlar kıvama geldi,biliyorsunuz yavru iken almıştım ama hala yavru alamadım. Onlar hobihane de ayrı bir yerde unuttum sabır diyorum:), Farklı bir kuşa da atıp yavru alma niyetim olmadı bakalım hayırlısı

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:45 -->-> Daha önceki mesaj 21:45 --

Tşk ederim korhan bey iyi dilekleriniz için vasıflar nasıl idare eder mi?:)
Valla cok guzeller, griyi cok begendim.:)

Sağolun Cihan Bey, inşallah onlardan da yavru alırsınız.

Valla cok guzeller, griyi cok begendim.:)

Tşk ederim korhan bey,sizde sağlıkla kuşlarınızı besleyiniz.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:22 -->-> Daha önceki mesaj 22:21 --

maşallah maşallah gayet güzel ve temiz olmuşlar. sağlıkla büyüsünler anne ve babayı gececek bunlar :)

Tşk ederim ercan usta bir bak diye konu açtım inş seninkilerinde maşallahı var:)

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:22 -->-> Daha önceki mesaj 22:22 --

Sağolun Cihan Bey, inşallah onlardan da yavru alırsınız.

Tşk ederim inş bünyamin bey

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:23 -->-> Daha önceki mesaj 22:22 --

Maşallah.Ömürleri uzun olsun.Bereketli üretimler.

Maşallah hayırlı üretimler.

İyi dilekleriniz için tşkler Arkadaşlar

merak ettim :) kaç kişi iyi kuş üretiyor şurda :) :) sen kuş seven hobicisin merak ettim o yüzden yavrularını paylaşta görelim dedim ;) :)

Cihan ustanin cengaverleri maşallah :-)

merak ettim :) kaç kişi iyi kuş üretiyor şurda :) :) sen kuş seven hobicisin merak ettim o yüzden yavrularını paylaşta görelim dedim ;) :)

Sen paylaş dedin diye attım zaten Ercan usta yoksa foto atmıyorum artık vardır bızden ıyılerı:)

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:38 -->-> Daha önceki mesaj 17:38 --

Cihan ustanin cengaverleri maşallah :-)

Tşkler ustad saolasın

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:18 -->-> Daha önceki mesaj 17:38 --

@Yusuf Kürşat AKKUŞ

Ooo maşallah Usta çok çok güzeller bereketli üretimler hayrini gör inşaallah

Geri