maşallah çok güzeller sağlıka büyüsünler. ben yeme atlamadan paylaşmaya çok korkuyorum. bu arada yeşil yavru özlemi çekiyorum ben ya yeşil çiftten bile sarı kafa gri yavru çıktı. kimse istemez ama ben severim yeşil kuşu. bakalım. yerli çiftimden bu sefer umutluyum. 5 yavru büyütüyor anne yeşil umarım çıkar yeşil yaru. hayırlı üretimler.
Yusuf ustam Kalamar Kemiklerinde ne kadar küçükmüş
Biz bura da bir aile değilmiyiz Ustam ailenin maşaallahı daha güzel olur bu nedenle de geçmez inşaallah. Ben bu çiftleri yeni yaptım iki takımın dişisi kendi dişi yavrularımdı 3 takımında ilk kuluçkaları sadece mavi erkekten başka çiftlerden yavrular almıştım
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:16 -->-> Daha önceki mesaj 17:16 --
Gözünden bir şey kaçmaz mı senin Ustam feshaneden almıştım ben öyle ufak tefek sevmiyorum kemirsinler doya doya
Masaallah Yusuf ustam, Allah nazarlardan saklasin yavrucaklari. Hayirli uretimler...
o elinizdekinin rengi harikaymış
Hele o yavrularinin yavrularını almak bambaşka bir tutku Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:09 -->-> Daha önceki mesaj 19:40 --
Hangisi 3 tanesini almıştım elime