Yavru sürekli ağzını açıp kapatıyor

Barış uysal

Yeni Üye
Yavru muhabbet kuşum sürekli ağzını açıp kapatıyor ev sıcak değil tepede olduğumuz için baya esiyor ama kuşun ayakları genelde çok sıcak haAta mı acaba?

Yavruların böyle yapması Normal değilse, Solunum problemi olabilir. BenzeRi yetişkin kuşumda vardı veteriner antibiyotik vermişti.

ayaklar ve gaga genelde sicak oluyor kuşlarda ama bana solunum problemi varmis gibi geldi. kuyrugu atiyor mu nefes alip verirken?
@Recai daha iyi anlar

Kluvanat hocam, 40 yıllık amoksisilin ve kluvanik asit çözeltisi. Çocuklara verilen antibiyotikten. Ağzına sabah akşam 4 damla damlatmıştım annemle. Bide ateş düşürücü vermişti. Adını unuttum ama oda çocuklara verilen ilaçlardandı. Onuda 3 gün sabahtan 1 damla verdim. 3 güne geçti Her şeyi ama ilaçları 1 hafta kullan demişti ondan kullandım. Ama belki çocuk kuşlarda normaldir.

Yavru muhabbet kuşum sürekli ağzını açıp kapatıyor ev sıcak değil tepede olduğumuz için baya esiyor ama kuşun ayakları genelde çok sıcak haAta mı acaba?

Kendi halindeykende böylemi, yoksa dışardayken fln mı yapıyor bu hareketi . Benim dişimde korktuğu zaman aynı bu hareketi yapıyor. Başlarda benden korktuğu zaman yapıyordu şimdi evcilleşti, artık sadece bi nesneden korktuğu zaman yapıyor. İlla hastalık kaynaklı olmayabilir gözlemleyin.

Kendi halindeykende böylemi, yoksa dışardayken fln mı yapıyor bu hareketi . Benim dişimde korktuğu zaman aynı bu hareketi yapıyor. Başlarda benden korktuğu zaman yapıyordu şimdi evcilleşti, artık sadece bi nesneden korktuğu zaman yapıyor. İlla hastalık kaynaklı olmayabilir gözlemleyin.
Akşamları yapmıyor demin kucağımda avucumun içinde duruyordu yapmıyordu. Bende çözemedim genelde gündüzleri yapıyor.

yem yiyorsa su içiyorsa, keyfi yerindeyse, hareketliyse, uçarken zorlanmıyorsa, kakası normalse sıkıntı olmayabilir. ama daha bilgisi kişilerden cevap bekleyin :D

yem yiyorsa su içiyorsa, keyfi yerindeyse, hareketliyse, uçarken zorlanmıyorsa, kakası normalse sıkıntı olmayabilir. ama daha bilgisi kişilerden cevap bekleyin :D
Yemesi içmesi , dışkısı normal ama hiç hareketli kuş değil. Kucağıma koyuyorum orda saatlerce durup uyur. Yaramaz oyuncu olmasını çok isterdim

Yemesi içmesi , dışkısı normal ama hiç hareketli kuş değil. Kucağıma koyuyorum orda saatlerce durup uyur. Yaramaz oyuncu olmasını çok isterdim

Daha çok küçük bi yavru hareketsiz olması normal 3-4 aylıktan sonra hareketleniyorlar. Bu yüzden bu dönem evcilleşmesi sürecinde en etkili zaman .

Geri