Barış uysal
Yeni Üye
Yavru muhabbet kuşum sürekli ağzını açıp kapatıyor ev sıcak değil tepede olduğumuz için baya esiyor ama kuşun ayakları genelde çok sıcak haAta mı acaba?
Hayır kuyruğu atmıyor , normalde sürekli ağzını açıp kapatırdı ama şuan kontrol ettim yapmıyor.ayaklar ve gaga genelde sicak oluyor kuşlarda ama bana solunum problemi varmis gibi geldi. kuyrugu atiyor mu nefes alip verirken?
@Recai daha iyi anlar
Antibiyotikten sonra ne kadar sürede iyileşti birde ilacın adı neydi?Yavruların böyle yapması Normal değilse, Solunum problemi olabilir. BenzeRi yetişkin kuşumda vardı veteriner antibiyotik vermişti.
Yavru muhabbet kuşum sürekli ağzını açıp kapatıyor ev sıcak değil tepede olduğumuz için baya esiyor ama kuşun ayakları genelde çok sıcak haAta mı acaba?
Akşamları yapmıyor demin kucağımda avucumun içinde duruyordu yapmıyordu. Bende çözemedim genelde gündüzleri yapıyor.Kendi halindeykende böylemi, yoksa dışardayken fln mı yapıyor bu hareketi . Benim dişimde korktuğu zaman aynı bu hareketi yapıyor. Başlarda benden korktuğu zaman yapıyordu şimdi evcilleşti, artık sadece bi nesneden korktuğu zaman yapıyor. İlla hastalık kaynaklı olmayabilir gözlemleyin.
Yemesi içmesi , dışkısı normal ama hiç hareketli kuş değil. Kucağıma koyuyorum orda saatlerce durup uyur. Yaramaz oyuncu olmasını çok isterdimyem yiyorsa su içiyorsa, keyfi yerindeyse, hareketliyse, uçarken zorlanmıyorsa, kakası normalse sıkıntı olmayabilir. ama daha bilgisi kişilerden cevap bekleyin
Yemesi içmesi , dışkısı normal ama hiç hareketli kuş değil. Kucağıma koyuyorum orda saatlerce durup uyur. Yaramaz oyuncu olmasını çok isterdim