Yavru Muhabbet Kuşum Ayakları ayrık

faruksen

Yeni Üye
Merhaba arkdaşlar dişi muhabbet kuşumun ilk yavrusu 7 yumurta çıkardı bir tanesinden yavru çıktı çıkan yavru 20 günllük ayakları açık vaziyette olduğunu fark ettim çevreme sorduğumda kelepçe taktırmamı söyledi kuşçuya kelpçe taktırdım sizce düzelirmi başka hangi yolları izlemem gerekiyor bu şekilde vicdan azabı çekiyorum daha önce başına gelip tacrübesi olanlardan fikirlerini bekliyorum.drive linki kuşun fotolarını ve videosunu öncesi ve sonrası olarak ekledim.

Kuşlarınıza multi mineral, multi vitamin ve probiyotik takviyesi verin. Özellikle D vitamini, çinko ve magnezyum önemli.

Suluklarına sürekli multivitamin damlatıyotum 2 damla 3 damla ve aradada elma sirkesi damladan veriyorum doğum yaptığı için şuanda vitamin veriyorum sadece başka hiçbir vitamin verme deneyimim olmadı
2-3 damla az gelir tam suluğa siz yarım suluğa 6 damla şeklinde 3 gün üstüste verin. O sırada da multi mineral sipariş edin o gelince de ondan 3 gün verin sonra haftada her birinden 2 kez olmak üzere yarım suluğa 4 damla sürekli

2-3 damla az gelir tam suluğa siz yarım suluğa 6 damla şeklinde 3 gün üstüste verin. O sırada da multi mineral sipariş edin o gelince de ondan 3 gün verin sonra haftada her birinden 2 kez olmak üzere yarım suluğa 4 damla sürekli
Hocam ilginiz için öncelikle teşekkür ederim bu kelepçeden dolayı etrafında kuş dışkısı birikmişti onları temizleme gerekiyor değilmi temizledim ben sadece bir tane parmağında kaldı onuda canı acımasın yavru diye karışmadım. Birde Dediğiniz ürün bumu yardımlarınız için tekrar teşekkürler. Multivitamin 5 damla olarak yeniledim suluğunu

Elinizdeki takviyeleri yazın ona göre eksikleri önereyim

Ayağında pislik varsa biraz nemlendirip 5 dakka bekledikten sonra temizleyebilirsiniz

Pet's family multi vitamini içeriği eksik oluyor genelde. Bitinca daha geniş içerikli bir takviye başlamanızı öneririm. Kanatlıoil vitabol gibi gerwit gibi. Ayrıca mutlaka düzenli olarak probiyotik kullanın. Prozim plus olabilir mesela.

Geri