yavru muhabbet kuşu hasta mı yoksa normal mi?

sylvia

Yeni Üye
merhaba, ben bir tanıdığımdan yavru muhabbet kuşu aldım. 25-30 günlük. yem yemeye çalışıyor, yumurta maması da yaptım ondan da biraz yiyor fakat sürekli kafesin dibinde kabarık şekilde uyuyor. poposunda ishal var. dün yeni geldiği için hiçbir şey yemedi içmedi ishal onun etkisiyle olabilir diyeceğim ama bu kafesin dibinde kabarık uyuma yavru muhabbet kuşunda normal midir?

Videosunu ve dışkı resmini paylaşır mısınız. Şimdiden suluğu alın kafesten belki birşey katmamız gerekir.

Videosunu ve dışkı resmini paylaşır mısınız. Şimdiden suluğu alın kafesten belki birşey katmamız gerekir.
bir muhabbet kuşum daha var fakat o yetişkin olduğu için yan yana getirmemeye çalışıyorum. onun kafesi ayrı. sadece onunla kafesi yan yana gelip onu görünce canlanıyor. geri kalan tüm zamanlarda kafesin altında. tüneğe çıktığını hiç görmedim zaten eve getirdiğimden beri kafesin dibinde. diğer kuşu görünce kafes tellerine tutunup duruyor. bir de sadece uyumak için kafes tellerinde duruyor akşam olunca

Stres yapmış. Diğer kuşu göreceği şekilde konumlandırın. Suluğunu aldıysanız 3 saat sonra yarım suluğa mercimek tanesi kadar karbonat ( kabartma tozu ) katarak verin. Kuş kümes sesleri açın probiyotik varsa yarın sabah vermeye başlayın. 10 gün kadar her gün verin. Dışkısı kötü hastalıktan da olabilir stresten de emin olmak için 1-2 gün gözleyelim hemen ilaç önermek istemedim.

ç
Stres yapmış. Diğer kuşu göreceği şekilde konumlandırın. Suluğunu aldıysanız 3 saat sonra yarım suluğa mercimek tanesi kadar karbonat ( kabartma tozu ) katarak verin. Kuş kümes sesleri açın probiyotik varsa yarın sabah vermeye başlayın. 10 gün kadar her gün verin. Dışkısı kötü hastalıktan da olabilir stresten de emin olmak için 1-2 gün gözleyelim hemen ilaç önermek istemedim.
çok teşekkür ederim. peki kabuksuz yem almalı mıyım sanki yemi tam kıramıyor gibi geldi bana

Geri