Umarım dediğiniz gibidir, içim rahatladı biraz. Çatlaklar bir sıkıntı yaratmaz ve kendiliğinden geçer değil mi?Mantar gibi görünmüyor aslında. Gaga kenarında oluşan çatlaklar olduğunu zannediyorum.
Diğer üyelerde fikirlerini belirtecektir .
Çok teşekkür ederimBencede çatlak gibi
Gün içerisinde mutlaka tekrar çekip yükleyeceğim. Çok teşekkür ederimBu görüntüde yok gibi daha net ve önden çekin
Çatlaksa bir sorun yoktur her kuşta olan bir durum .Umarım dediğiniz gibidir, içim rahatladı biraz. Çatlaklar bir sıkıntı yaratmaz ve kendiliğinden geçer değil mi?
Tamamdır çok teşekkürlerÇatlaksa bir sorun yoktur her kuşta olan bir durum .
Bu şekilde gagasıBu görüntüde yok gibi daha net ve önden çekin
Bi sıkıntı yokBu şekilde gagası
Çok sevindim, teşekkürlerBi sıkıntı yok
Yeni konu açın resim ekleyin daha iyi olacaktır. Konular birbirine girmemiş olur. Gecmiş olsun bu aradaAynı şey benim kuşumda da var ve bugün sürekli tek ayak üzerinde durup hızlı hizli nefes alıyor. Gagasini birbirine çarpıyor. Ayağının altı beyaz gibi duruyor. Lütfen yardım edin endişeleniyorum.
Kalamar kemiği ve mineral blok kafesinizde bulunsun. Kalsiyum ihtiyacını karsılayacak ve daha saglıklı gaga ve tırnak yapısına fayda saglayacaktır. Herhangi bir sorun yok kuşunuzda.Umarım dediğiniz gibidir, içim rahatladı biraz. Çatlaklar bir sıkıntı yaratmaz ve kendiliğinden geçer değil mi?