eren.erdem31
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar ben 3-4 gün önce daha yeni yeni yem yemeye başlayan bir kuş aldım yaklaşık 20-30 günlük sanırım kuş çok tatlıydı başlarda cin gibiydi kakası vs. normaldi sonra bir anda pili bitmeye başladı hayvanın işte 10 dakka oynuyorsa 15 dakka yatıp o şekilde kalkıyordu baktığımda dışkısı biraz sıvıydı ishaldi anlaşılan haşlanmış patates verdim sonra bir tane dışkısını gördüm gayet normaldi sevindim falan ama dıştaki o kısım çok koyu bir yeşildi neredeyse katran rengi gibiydi sonrasında hala bu halsizlik durumu sürdü işte bu gün 4. günü kuşu çıkardım çıkaralı uyuyor belki uykusu oldugu içindir ama normalde bu kadar çok uyumaması lazım yavru diyemi uyuyor ? Birde poposuna dışkı yapışmış kafesine gidip ishalini kontrol ettiğimde eski halinde buldum kafesi kuşum hiç kakasını yapmamış resmen korktum önce çünkü benle oynarkende hiç yapmıyordu 2-3 saat boyunca ardından poposuna baktım dışkıdan renk değiştirmiş resmen sürekli orasını kaşıyor geçenlerde baktım temizdi ama bu gün dışkı yapışmış sanırım kendisi temizlerken suratındaki tüylerde dışkı olmuş bayağı kurumuş orada ne yapmam gerektiğini bilmiyorum temizlemeye çalıştım ama olmadı şu an tekrar patates haşlıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim