Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun anne yavruyu beslememiş, kuşu elinize almışsınız sanırım, dolayısıyla anne kokusu gittiği için yavrusunu ayırt edemedi ve beslemedi geçmiş olsun...
merhaba benim muhabbet kuşu yavrum 20 günlük annesi onu 1 aylık olmadan kafesten dışarı çıkıp dövmeye çalıştı ben onu ayırdım ama 3 gündür ayrı yaşıyordu her şey çok güzeldi oyuncuydu sürekli yuvalıktan atlmamaya çalışıyordu iyiydi yani ama 3.gecenin sabahında kuş ayağa kalkamıyor ve kapı gıcırtısına benzer bir ses çıkartıyordu ve sürekli kendini ittirerek yuvalığın en köşesine geçiyor yine o kapı gıcırtısına benzer ses çıkartıyordu fakat kuşum normalde anne babasından biraz daha tiz sesli bir ötme yapıyordu çok endişelendim lütfen yardım edin birde eklemeyi unuttum kuş kendini ayaklarıyla adım atmaya çalışıyor ama çok zorlanıyordu ve yine o kapı gıcırtısı sesiyle bağırıyodu ve kanatlarını kaldıramıyor