Daha yeme düştülermi tam bilmiyorum. Ebeveynlerinin yanındalar şuan yere daldarı koyuyorum yiyorlar birde birtanesini yemliğin önünde gördüm bir kaç kere.yemeyenimi düştü?
Uyuyorlar birde sürekli dışkısı normalmidiryemeyenimi düştü?
Daldarı koyduktan 30dk sonra bitiriyorlar. Probiyotik koydum sularına ise yararmı başka ne yapmam gerekDışkısı bana pek normal gelmedi, yavru kuşlar yetişkin kuşlara göre zaten daha çok uyurlar ama yemek yemeye bile vakit ayırmayıp uyuyorlarsa sorun var demektir.
Yavru kuşların dışkıları bozuk olabilir, iştahları nasıl?
Yemdeki yulaf miktarı fazla gibi, bilginiz olsun.İştahları normal gibi çok kez yemek yerken gördüm
Simsiyah dışkı buldum kafeste birkaç tane normalmidir koksidiyoz olmuş olabilirlermi yavrularO halde sorun yok. Aksi durumda yazarsınız..
Yem yeme durumları nasıl? Sabah tekrar dışkı fotoğrafı atın, tuvalet kağıdı üzerine yapılmış olsun.Simsiyah dışkı buldum kafeste birkaç tane normalmidir koksidiyoz olmuş olabilirlermi yavrular
Yem yeme durumları nasıl? Sabah tekrar dışkı fotoğrafı atın, tuvalet kağıdı üzerine yapılmış olsun.
Genel durumları nasıl?
Günün %80 bu şekilde uyuyorlar. Yavrular yok denilecek kadar az su içiyor sulphamezathine versem su çok az içtikleri için faydası olurmuGenel durumları nasıl?
Sulphamezathine kullanılabilr 5 ila 7 gün.
Su ile seyreltip verebilirsiniz. Yem yeme durumları nasıl? Dediğim gibi yavru kuşlarda dışkı anormal olabiliyor.Günün %80 bu şekilde uyuyorlar. Yavrular yok denilecek kadar az su içiyor sulphamezathine versem su çok az içtikleri için faydası olurmu