Aslında çok anlamıyorum daha önceden bu forumu üyeliksiz takip ettim sonradan üye oldum benim amacım hobi yerli kuş olsun çift yapayım onları yumurta alayım oyalanmayı seviyorum bir kaç video izledim yavru iken yetiştirip ele kola alışık çiftlerden yavru almak çok hoşuma gitti böyle bir hayalim var diyelimUygun fiyattan kastınız nedir aradığınız kriter sadece dişi erkek olması mı??
Anladım yerim Pendik Tavşantepe de e5 kenarında hemen. Uğrarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Forumdan geldiğinizi söylemeniz yeter.Aslında çok anlamıyorum daha önceden bu forumu üyeliksiz takip ettim sonradan üye oldum benim amacım hobi yerli kuş olsun çift yapayım onları yumurta alayım oyalanmayı seviyorum bir kaç video izledim yavru iken yetiştirip ele kola alışık çiftlerden yavru almak çok hoşuma gitti böyle bir hayalim var diyelim
Özelden yazdım sizeAnladım yerim Pendik Tavşantepe de e5 kenarında hemen. Uğrarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Forumdan geldiğinizi söylemeniz yeter.
Özelden yazdım kendisine dönüşünü bekliyorum çok yakınız kuş olmasa bile tanışmak için gideceğim musaitliğine göre@Levent ACAR Maltepe'de, belki o yardımcı olabilir