Kırmızı gözse öyle oluyor geneldeArkadaşlar merhaba, 3 tane yavrum var şuan en büyüğü 7 günlük henüz gözleri açılmadi fakat en büyük kuşun gözlerinin olduğu yer renksiz diğer ikisinin kara kara görünüyor fotoğraf çekemedim ama sizce nedendir ?
2.kuluçkaya geçmişsiniz siz maşallah biz daha 1.ye adım atamadıkBakalım takip edeyim gözleri açılınca belli olur herhalde![]()
İnşallah nasip olur sizede ama yorucu benim son bir daha almam yavru2.kuluçkaya geçmişsiniz siz maşallah biz daha 1.ye adım atamadık![]()
Yorucu olduğu kadarda güzeldir diye tahmin ediyorum, önceki kuluçkadan gelen yavruları sahiplendirdiniz mi hala sizde miİnşallah nasip olur sizede ama yorucu benim son bir daha almam yavru![]()
Hatırlıyorum sanırım soldaki miniğiBir tanesi bende, birini kız arkadaşına birinde ablama verdim. Şu mavi olan bende ortanca diğeri en Küçük olan büyükle Küçük tıpa tıp aynıydı zaten.
Maşallah maşallah o ne hızMavi olandan şüpheleniyordum ama maşallah yok hiç birşeyi. En büyük kız arkadaşımda şuan 6/7 tane kelime konuşuyor o benim mavide tık yok daha![]()
Evcil olmasına rağmen size torun vermiş tebrik ediyorumBanada laf çokta bunda tık yok kafesler altlı üstlü duruyor aslında nasip bakalım
Hey maşallah, bizde dişi evcil erkek yarı evcil o yüzden biraz sorun yaşıyoruz galiba, gerçi daha erkeği alalı 3 ay oldu henüz ümit kaybetmiş değilimYok dişimiz aşırı yabani parmağımı uzat koparır atar o derece sert bir kuşbizim erkek 3 yıldır tekti sonra bu dişiyi aldık yanına hemen eş tuttular ilk iki kuluçka boştu tamamen erkek çiftleşemiyodu son 2 kuluçka dolu ilk 4/3 sonunucusu 4/4
İlişkileri parçalı bulutluHer zaman buakdar çabuk olmuyor zaten takip edin eş tutma belirtisi varsa er yada geç olacaktır![]()