Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yavru Kusumun neden kuyruğu aşağıda çok dikkat çekti merak ettim bı sorun mu var kırık mı nedir daha hiç salmadim dışarıya yarımcı olurmusun uz cinsiyetini de bilmiyorum
kuyruk kolay kolay kırılmaz ama kırıldıysa da kendi çeker alır onu kullanmadığı durumlarda ya da düzeltir onu zaten alttan uzamaya başladığında kendiliğinden düşer de resmi var düştükten sonra
sizin bıraktığınız gibi kalıyor mu düzeliyor mu geri kuyruk zaten oynar skntı yok gibi ya ds düşecektir yenisi gelecektir ondan öyledir ki zaten skntı varsa kuş kendisi halleder siz dokunmayın derim kırıksa veya düşecekse kendileri atıyorlar
Ben nasıl birakiyorsam yine düzeltiyor ben kaldırıyorum kuşun kuyruğu aşağı iniyor bı ara düzeltti yine böyle insalah bisiyi yoktur bu arada cinsiyeti nedir
Peki çok teşekkür ederim yok fazla rahatsız etmiyor um korkmasin diye biraz kendisi uysal sanırım o yüzden bı kaç sefer dkundum insalh hep sağlıklı yasar
Yalnız kafeste değilde ...dışarda bı yerde sokulma ihtiyacı duyuyor kucuklugundenmi kaynaklanıyor yoksa biseyim var gündüz de genelde uyuyor @Şakircan Şenşakrak @Elif Akyüz @ömerve
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi
Söyle soylim odada klima var ve hemen hemen sabah akşam açık sadece gece açık değil usuyormu bilmiyorum ama ben kafese elimi koyduğumda hep kaçmıyor elime alıyorum kucağıma koyuyorum bı yerlere sokulmak istiyor sonra ben kafese geri koyduğumda tekrar uyuyor yemek yiyor su istigini görmedim yani hep öylece duruyor bazen de temizleniyor ama sadece bu kadar biz kuşu alirkende 2 tanelerdi öteki kuş gezinirken benim kuşum tunekte duruyor du yani alirkende öyleydi yavrudur diye bisi demedim ama üzülüyor um
Haklısınız onuda düşündüm de klima karşıya havayı veriyorsa ben tam altına yani aşağısına koydum kafesi oda bir neden olabilir ama bence başka bisi de olabilir ve ne olduğunu bilemiyorum