Kuruma diye bir hastalık yoktur. Kuruma kuşun zayıflamasına denir. Hastalık sebebi ile hayvan zayıflar...Bide babası da kuruma hastalığından öldü bulaşmış olabilir mi ne yapmam lazım
Kan yok ama yarın koyarım.Eğer yanlış görmediysem sol taraftaki küçük dışkıda az da olsa kan var!
Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3,4 tane dışkı yapsın bakalım dışkılara..
Yemediği için yani demi. Nasıl yemesini sağlayabilirim. Mantar enfeksiyonu olabilir mi.Kuruma diye bir hastalık yoktur. Kuruma kuşun zayıflamasına denir. Hastalık sebebi ile hayvan zayıflar...
Kan var gibi duruyor. Şimdi altına koyun isterseniz 30 dk sonra fotoğraf atın bakarım ben.Kan yok ama yarın koyarım.
Geç oldu o yüzden yarın dedim koyyim yarın atarımKan var gibi duruyor. Şimdi altına koyun isterseniz 30 dk sonra fotoğraf atın bakarım ben.
Dışkı fotoğrafı atacağınız zaman fikrimi belirticem. Yumurta haşlayın, sarısını su ile muhallebi kıvamına getirin. Şırınga ya da çay kaşığı yardımı ile kuşa yedirinYemediği için yani demi. Nasıl yemesini sağlayabilirim. Mantar enfeksiyonu olabilir mi.
Peki tamam.Geç oldu o yüzden yarın dedim koyyim yarın atarım
Anladım inş kan yoktur.Dışkı fotoğrafı atacağınız zaman fikrimi belirticem. Yumurta haşlayın, sarısını su ile muhallebi kıvamına getirin. Şırınga ya da çay kaşığı yardımı ile kuşa yedirin
Umarım.Anladım inş kan yoktur.
Yumurta haşlayın, sarısını su ile muhallebi kıvamına getirin. Şırınga ya da çay kaşığı yardımı ile kuşa yedirin. Yedikten sonra tekrar güncel dışkı fotoğrafı atın bi.
Tamam yürüyemez olmuş sabaha kadar ya ölcek gibi :'(Yumurta haşlayın, sarısını su ile muhallebi kıvamına getirin. Şırınga ya da çay kaşığı yardımı ile kuşa yedirin. Yedikten sonra tekrar güncel dışkı fotoğrafı atın bi.
Siz yedirin kuşa bişeyler. Dışkı rengi siyah değil mi?Bişka bilen yok mu dermandan kesilmiş dengesini yitirmiş kuş
Tamam yürüyemez olmuş sabaha kadar ya ölcek gibi :'(
Evet siyah yok yemiyo ağxında duruyo ya ölcek gibi :'(Siz yedirin kuşa bişeyler. Dışkı rengi siyah değil mi?