Kırmızı gözse öyle oluyor geneldeArkadaşlar merhaba, 3 tane yavrum var şuan en büyüğü 7 günlük henüz gözleri açılmadi fakat en büyük kuşun gözlerinin olduğu yer renksiz diğer ikisinin kara kara görünüyor fotoğraf çekemedim ama sizce nedendir ?
2.kuluçkaya geçmişsiniz siz maşallah biz daha 1.ye adım atamadıkBakalım takip edeyim gözleri açılınca belli olur herhalde
İnşallah nasip olur sizede ama yorucu benim son bir daha almam yavru2.kuluçkaya geçmişsiniz siz maşallah biz daha 1.ye adım atamadık
Yorucu olduğu kadarda güzeldir diye tahmin ediyorum, önceki kuluçkadan gelen yavruları sahiplendirdiniz mi hala sizde miİnşallah nasip olur sizede ama yorucu benim son bir daha almam yavru
Hatırlıyorum sanırım soldaki miniği solunumdan şüphelendiğiniz yavruydu sanırım oBir tanesi bende, birini kız arkadaşına birinde ablama verdim. Şu mavi olan bende ortanca diğeri en Küçük olan büyükle Küçük tıpa tıp aynıydı zaten.
Maşallah maşallah o ne hız baba konuşuyorsa onunla birlikte konuşurlar kısa zamandaMavi olandan şüpheleniyordum ama maşallah yok hiç birşeyi. En büyük kız arkadaşımda şuan 6/7 tane kelime konuşuyor o benim mavide tık yok daha
Evcil olmasına rağmen size torun vermiş tebrik ediyorum dişiniz evcil miBanada laf çokta bunda tık yok kafesler altlı üstlü duruyor aslında nasip bakalım
Hey maşallah, bizde dişi evcil erkek yarı evcil o yüzden biraz sorun yaşıyoruz galiba, gerçi daha erkeği alalı 3 ay oldu henüz ümit kaybetmiş değilimYok dişimiz aşırı yabani parmağımı uzat koparır atar o derece sert bir kuş bizim erkek 3 yıldır tekti sonra bu dişiyi aldık yanına hemen eş tuttular ilk iki kuluçka boştu tamamen erkek çiftleşemiyodu son 2 kuluçka dolu ilk 4/3 sonunucusu 4/4
İlişkileri parçalı bulutlu hayırlısı sizinde yavrular sağlıkla yeme düşsün inşallahHer zaman buakdar çabuk olmuyor zaten takip edin eş tutma belirtisi varsa er yada geç olacaktır