Ü
Üye silindi 18939
Guest
01 - Irkı: Yerli
02 - Cinsiyeti: Erkek- Dişi
03 - Yaşı: 7 aylık 3 aylık ve 1.5 aylık kuşlar
04- Sağlık Durumu: Gayet sağlıklar düzenli mama yiyorlar
05- Bilezik No: Yok
06 - Fiyatı: Resimde yazıyor
07 - Geçerlilik Tarihi: Kasıma kadar . Askere gideceğim
08 - Satılan / Alınacak Şehir: Mersin sadece
09 - Gönderilebilecek Mesafe: Osmaniye mah. elden teslim
10 - İrtibat Telefonu: Telefon kullanmıyorum
11 - Mail Adresi: tatarrmzn38@gmail.com
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: zaman sıınırı yok .
13 - Açıklamalar: Yavru muhabbet kuşlarımı askerlik sebebiyle ücretli sahiplendireceğim. Numaraları üzerinde yazanların fiyatları fotoğrafta yazıyor. Ayrıca kuşlarımın mama yeme alışkanlığı vardır, insandan ürkmüyorlar. Ev ortamında yaşadıkları için insana alışkınlar hepsi. Elde omuzda duruyorlar. Tabi bir arada olunca bir biriyle ilgileniyorlar.
Şubat, haziran, temmuz da yeme düştüler . Kuşları yerinde görüp incelemek isteyenler olursa gelip bakabilirler. Şuan kuzenimde olan kardeşlerinin biri ilk verdiğimde aşkım diyordu şuan 3 4 kelime öğrenmiş.
Eğitmesi çok kolay kuşlarımı. Yetişkin tüm erkek kuşlarım konuşuyor yavrularda onlardan duya duya konuşuyorlar ve konuşmaya yatkınlar. Daha önce isteyenlere vermedim ama askerlik çıkınca mecbur. Youtube kanalıma bakıp karar verebilirsiniz kuşlarımın nasıl yetiştiğini görmek isteyen varsa . Ve dişi kuşu olup da yanına erkek almak isteyenler konuşan kuşları kaçırmasın.
Telefon kullanmıyorum, Mersin Toroslar Osmaniye.mah elden teslim edebilirim. Başka ile gönderim yoktur...
Herkese iyi günler...
02 - Cinsiyeti: Erkek- Dişi
03 - Yaşı: 7 aylık 3 aylık ve 1.5 aylık kuşlar
04- Sağlık Durumu: Gayet sağlıklar düzenli mama yiyorlar
05- Bilezik No: Yok
06 - Fiyatı: Resimde yazıyor
07 - Geçerlilik Tarihi: Kasıma kadar . Askere gideceğim
08 - Satılan / Alınacak Şehir: Mersin sadece
09 - Gönderilebilecek Mesafe: Osmaniye mah. elden teslim
10 - İrtibat Telefonu: Telefon kullanmıyorum
11 - Mail Adresi: tatarrmzn38@gmail.com
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: zaman sıınırı yok .
13 - Açıklamalar: Yavru muhabbet kuşlarımı askerlik sebebiyle ücretli sahiplendireceğim. Numaraları üzerinde yazanların fiyatları fotoğrafta yazıyor. Ayrıca kuşlarımın mama yeme alışkanlığı vardır, insandan ürkmüyorlar. Ev ortamında yaşadıkları için insana alışkınlar hepsi. Elde omuzda duruyorlar. Tabi bir arada olunca bir biriyle ilgileniyorlar.
Şubat, haziran, temmuz da yeme düştüler . Kuşları yerinde görüp incelemek isteyenler olursa gelip bakabilirler. Şuan kuzenimde olan kardeşlerinin biri ilk verdiğimde aşkım diyordu şuan 3 4 kelime öğrenmiş.
Eğitmesi çok kolay kuşlarımı. Yetişkin tüm erkek kuşlarım konuşuyor yavrularda onlardan duya duya konuşuyorlar ve konuşmaya yatkınlar. Daha önce isteyenlere vermedim ama askerlik çıkınca mecbur. Youtube kanalıma bakıp karar verebilirsiniz kuşlarımın nasıl yetiştiğini görmek isteyen varsa . Ve dişi kuşu olup da yanına erkek almak isteyenler konuşan kuşları kaçırmasın.
Telefon kullanmıyorum, Mersin Toroslar Osmaniye.mah elden teslim edebilirim. Başka ile gönderim yoktur...
Herkese iyi günler...
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: