2 gün yavru arasında ciddi fark bunlar vergi büyüyen yavrular bu arada gene kelepçe diz altında görüyorum ben yoksa aynı resim miDiğer yavruyla aralarında sadece 2 gun var fakat küçük olan hiç gelişmiyor, normal mi sizce
Aynı fotoğraf, yeniden cekmedim çunkü kuş aynı şuanda sizce sorun nedir neden büyümüyor buda yeni çekildi2 gün yavru arasında ciddi fark bunlar vergi büyüyen yavrular bu arada gene kelepçe diz altında görüyorum ben yoksa aynı resim mi
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anne babanın beslenmesi nasıl acaba o yavruya yeterli bakimi yapmıyorlar mi acabaYardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım
Hergün yumurta veya yumurta maması yapıp veriyorum baba girip beslemiyor sadece anne besliyor, baba arada sirada anneyi besliyor pek değil ama, baba çok yem yiyor anne az yiyor, probiyotik kullanmaya başladım 1 gün oldu onun bi etkisi olurmu bilmiyorumAnne babanın beslenmesi nasıl acaba o yavruya yeterli bakimi yapmıyorlar mi acaba
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yavru da hasta olabilir yedikleri yaramıyordur @Selçuk YÜKSEL hocamız bakarHergün yumurta veya yumurta maması yapıp veriyorum baba girip beslemiyor sadece anne besliyor, baba arada sirada anneyi besliyor pek değil ama, baba çok yem yiyor anne az yiyor, probiyotik kullanmaya başladım 1 gün oldu onun bi etkisi olurmu bilmiyorum
Cok tesekkrler insallah dedginz gbi olurResimlere göre kuşta bir sorun yok. Probiyotik ve vitamin takviyesi yapın. Gelişecektir.
hiç dogrulamıyor bi sag bacak bi sol bacak tarafıma devrilip kalıyorSağ ayağı niye katlıyor acaba . Ve sol bacakta ust kisimda morarma mi var ?
Tedaviye devam edinhiç dogrulamıyor bi sag bacak bi sol bacak tarafıma devrilip kalıyor